DI - Dansk Industri

Presseinvitation: DI Topmødet 2018 - Danmark på arbejde – flere hænder og hoveder

Del

Flere danskere end nogensinde går på arbejde hver dag i private virksomheder. Men manglen på medarbejdere er nu så omfattende i danske virksomheder, at mange virksomheder må takke nej til ordrer, fordi de har svært ved at skaffe de medarbejdere, de skal bruge.

Behovet for kvalificerede medarbejdere er - set med DI’s øjne - den største politiske og økonomiske udfordring for Danmark lige nu. Derfor er manglen på arbejdskraft på agendaen, når godt 1.000 beslutningstagere fra ind- og udland mødes til DI Topmødet 2018.

Pressen inviteres til

DI Topmødet 2018 tirsdag den 18. september kl. 13-18,

TAP1, Raffinaderivej 10, 2300 København S.

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen vil være til stede og holde tale ved DI Topmødet 2018.

På kanten til et nyt folketingsår – og et valgår – vil både statsminister Lars Løkke Rasmussen og formand for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen tale på Topmødet og komme med deres bud på de rigtige løsninger for Danmark og for danske virksomheder.

Næstformand for EU-kommissionen og kommissær for job, vækst, investering og konkurrenceevne, Jyrki Katainen, taler om Europa på arbejde – hvordan gør vi europæisk erhvervsliv mere konkurrencedygtigt.

Fra Boston Consulting Group kommer senior partner og Managing Director Rainer Strack om krisen for den globale arbejdsstyrke, og hvordan vi adresserer den.

Fire fremtrædende danske erhvervsledere debatterer på scenen på Topmødet om, hvordan vi får flere danskere i job, med udgangspunkt i deres egne erfaringer, og her er der tale om virksomheder, der selv er gået foran med at få danskerne i arbejde:

COO og medejer af Scandinavian Packaging, Hanne Zink, adm. direktør for Keolis Danmark, Peter Lanng Nielsen, Managing Director og medejer af Orskov Yard, Christina Ørskov og President og CEO for Milestone Systems, Lars Thinggaard.

Blandt de øvrige talere på dagen er CEO for Danfoss, Kim Fausing, som giver inspiration til, hvordan virksomhederne kan tiltrække talenter, og Carlsberg Groups CEO og President Cees ´t Hart kommer med et aktuelt indspark til Topmødets dagsorden.

Når der er mangel på medarbejdere, er der også behov for en indsats fra virksomhederne selv, og formanden for DI, præsident og CEO for Cowi A/S, Lars-Peter Søbye, taler om, hvad virksomhederne selv kan gøre.

På Topmødet bliver DI Prisen 2018 overrakt til en virksomhed, som har gjort en særlig indsats for at få oprettet flere lærepladser og uddanne flere faglærte. Prisen overrækkes af forbundsformand for Dansk Metal, Claus Jensen.

Læs mere om DI Topmødet 2018 og se programmet

Følg os på:

    

Kontakter

Tilmelding til DI Topmødet skal ske til pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. +4523284912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Stor messe hjælper internationale medarbejdere med at finde bolig12.11.2018 07:00pressemeddelelse

Danske virksomheder kan ikke undvære udenlandske talenter, og stadig flere internationale højtuddannede tager springet og flytter til Danmark. Men de har problemer med at finde et sted at bo – i hvert fald et, som de kan betale. Derfor inviterer Dansk Industri og International House nye internationale borgere til messen Housing Fair, der hvert år er et stort tilløbsstykke for internationale talenter. Housing Fair finder sted d. 14. november 2018.

Er blockchain klar til erhvervslivet?9.11.2018 13:12Presseinvitation

Det nye internet er det blevet kaldt. Blockchain er sidste ny skrig i den teknologiske udvikling, som ventes at få stor betydning for samfundet og for erhvervslivet. Blockchain kan blandt andet bruges til at forhindre kopiering og forfalskninger. Blockchain er mere end hype. Men er teknologien klar til brug i erhvervslivet – og er erhvervslivet klar? Det er nogle af de spørgsmål, som DI Digital og Nordic Blockchain Association fokuserer på nu.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum