Guldborgsund Kommune

Presseinvitation: Dannelseskonference 6. september i Nykøbing Falster

Del

Guldborgsund Kommune sætter dannelse på dagsordenen. Derfor inviterer vi hele landet til dannelseskonference torsdag den 6. september.

I Guldborgsund Kommune er dannelse gjort til en strategisk målsætning på lige fod med øget sundhed og flere arbejdspladser.

Vi ønsker som kommune at give vores børn mere end faglig viden alene. De skal også have kritisk sans og modet til at stille spørgsmål. De skal evne at reflektere og have plads til fordybelse. De skal have lyst til at tage del i vores samfund og demokrati.

Torsdag den 6. september kl. 9-15.30 inviterer vi derfor til dannelseskonference på Teatret i Nykøbing Falster, hvor nogle af landets fremmeste debattører indtager scenen.

Pressen er inviteret til at være med hele dagen. 

Blandt debattørerne er:

Eske Willerslev, professor og DNA-forsker
Herdis Toft, lektor i børne- og ungdomskultur
Brian Degn Mårtensson, filosof og forfatter
Kjeld Fredens, læge og hjerneforsker

Moderator: Uddannelsesredaktør på Politiken Jakob Fuglsang

Se hele programmet her, hvor du også kan tilmelde dig: https://www.guldborgsund.dk/dannelse18

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune afholder national dannelseskonference med blandt andet Peter Lund Madsen og Vincent Hendricks3.7.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

For andet år i streg står Guldborgsund Kommune bag en stor dannelseskonference i Nykøbing F. På konferencen kommer landets førende eksperter i dannelse. Blandt hovedtalerne er hjerneforsker Peter Lund Madsen, professor i filosofi Vincent Hendricks og forfatter Leonora Christina Skov. Derudover vil der være workshops og inspirationsoplæg fra lokale aktører med erfaring i dannelse i praksis.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum