Lolland Kommune

Presseindbydelse til valgcafé i Lolland Kommune

Del

Pressen inviteres til at deltage i Lolland Kommunes valgcafé den 21. november 2017 fra kl. 19.30.

Valgcaféen afholdes i Administrationsbygningen, Jernbanegade 7, 4930 Maribo. Indgang ved personaleindgangen (Museumsgade).

I valgcaféen vil de seneste lokale valgresultater løbende blive vist på storskærm, og der vil være musik af Wagner & Svendsen, forfriskninger og lidt godt at spise.

Tilmelding

Af praktiske hensyn er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal ske på mail til casn@lolland.dk. Nogle medier har allerede meldt deres ankomst, og de behøver ikke tilmelde sig igen.

Har I særlige behov i forbindelse med aftenen, for eksempel vedr. udstyr eller plads, bedes I give besked om dette senest 10. november.

Ønsker I at få tilsendt valgresultater løbende igennem aftenen, skal I sende en mail til stfr@lolland.dk og angive, hvilken mailadresse I ønsker resultaterne sendt til.

Program for valgcaféen

Kl. 19.30: Dørene åbnes.

Kl. 20.00: Velkomst v. Borgmester Holger Schou Rasmussen.

Kl. 20.15: Valgresultaterne præsenteres løbende på storskærm.

Kl. 00.30 Valgcafeen lukker.

Wagner & Svendsen står for den musikalske underholdning i løbet af aftenen.

Der vil være servering af

  • Øl fra Krenkerup, vin og vand
  • Let snack-buffet

Wifi
Der er frit gæstenet: ”Lolland_Guest”. Det kræver ikke kode; blot accept af betingelser i browser.

Til valgcaféen bliver der – foruden til pressen – sendt indbydelse til byrådskandidater, de lokale partiorganisationer, lokale folketingspolitikere, direktionen og sektorchefer.

Nøgleord

Kontakter

Camilla Stokholm, kommunikationskonsulent
Mail: casn@lolland.dk
Tlf. 54 67 65 48 / 23 45 56 33

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

FoodDays 2018: 100 studerende præsenterer fødevareløsninger for industri og turismen på Lolland-Falster.2.5.2018 12:21pressemeddelelse

Hvordan styrker man fødevarefortællingen på Lolland-Falster, og hvordan kan den medvirke til at styrke turisme? Kan en egn blive kendt på en is lavet af overskuddet fra en hybenproduktion? Og kan en fødevareproducent finde en niche baseret på nye produkter lavet af kikærtevand? Det er nogle af de mange spørgsmål, som studerende på to uddannelser vil præsentere svaret på den 9. maj, hvor de inviterer interesserede samt professionelle inden for turisme, fødevarer og erhvervsudvikling til at være med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum