Danva

Præcisering af kildeangivelse

Del

DANVAs beregninger er baseret på oplysninger fra Forsyningssekretariatet.

I visionspapiret ”Vi forsyner Danmark”, der er udgivet af DANVA, Dansk Fjernvarme, Dansk Affaldsforening, Danske Vandværker og Foreningen af Danske Kraftvarmeværker og i en tilknyttet pressemeddelelse udsendt 7. marts står følgende:

"For vandsektoren er der ifølge Forsyningssekretariatet for eksempel kun 100 millioner kroner tilbage i direkte effektiviseringspotentiale i 2020."

Der burde have stået:

For vandsektoren er der ifølge DANVAs beregninger baseret på oplysninger fra Forsyningssekretariatet for eksempel kun 100 millioner kroner tilbage i direkte effektiviseringspotentiale.

DANVA beklager naturligvis fejlen.

Det ændrer ikke ved, at vandselskaberne siden 2010 har effektiviseret for op imod 2 milliarder kroner af egen drift, hvilket har været medvirkende til, at danskerne har lave, stabile vandpriser. Det er sket til trods for, at vandselskaberne samtidig bliver pålagt at foretage massive investeringer i blandt andet klimaløsninger, som skal afbøde oversvømmelser.

Information om Danva

Danva
Danva
Godthåbsvej 83
8660 Skanderborg

7021 0055http://www.danva.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danva

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danva

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum