EjendomDanmark

Positivt for butikker at forbrugernes tillid stiger

Del

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der igen er mere tillid hos forbrugerne. Det er også godt for butikkerne og ejendomsejerne, der har været gennem hårde måneder.

Der er ikke mange hjørner af samfundet, hvor coronakrisen ikke har sat et aftryk. Men nye tal over forbrugertilliden viser, at tiltroen til fremtiden er blevet en smule bedre denne måned.

Det er gode nyheder for både de butikker, der har måtte spejde langt efter kunderne, og deres ejendomsejere, der i mange tilfælde har måtte holde hånden under deres erhvervslejer:

”Rigtig mange ejendomsejere har givet henstand til de butikker, der har haft en faldende omsætning de seneste måneder. Vi håber selvfølgelig, at butikkerne nu kan komme godt i gang igen, så krisen bliver så blid som muligt – for hele samfundet,” siger adm. direktør Jannick Nytoft, EjendomDanmark.

”Hjælpepakkerne har været en god midlertidig løsning, men i længden skal butikkerne og det private erhvervsliv i gang igen – og der giver de nye tal anledning til en forsigtig optimisme. Kommer der ikke kunder tilbage i butikkerne, risikerer vi, at for mange butikker må dreje nøglen om. Det ville være ulykkeligt for både den erhvervsdrivende, ejendomsbranchen og samfundet,” siger Jannick Nytoft.

En tidligere undersøgelse fra EjendomDanmark har vist, at 2 ud af 3 butiks- og restaurationslejemål allerede ved det første månedsskifte efter krisen havde fået henstand eller fundet en anden løsning efter dialog.

Kontakter

Information om EjendomDanmark

EjendomDanmark
EjendomDanmark
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

+45 33 12 03 30https://ejd.dk/

EjendomDanmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. Organisationen repræsenterer ca. 85% af det professionelle ejendomsmarked med over 100.000 medarbejdere og en omsætning på knap 100 mia. kroner. Medlemmerne er blandt andre pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Følg pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EjendomDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum