Telia Danmark

Petr Cermak udnævnt til administrerende direktør for Telia Danmark

Del

Petr Cermak, der har været Acting CEO i Telia Danmark siden oktober 2021, er i dag blevet udnævnt til administrerende direktør for televirksomheden.

Petr Cermak, CEO i Telia Danmark
Petr Cermak, CEO i Telia Danmark

Petr Cermak har samlet set mere end 15 års erfaring fra en lang række telekommunikations-, medie- og teknologivirksomheder, hvor han har arbejdet med strategi- og transformationsprojekter.

Frem til oktober 2021, hvor Petr tiltrådte som Acting CEO i Telia Danmark, var han partner i konsulentvirksomheden Bain & Companys industripraksis for telekommunikation, media og teknologi.

Petr har arbejdet med Telia siden 2018 og på en række projekter i Danmark siden 2013. I foråret 2021 bistod Petr Telias danske ledelsesteam med udviklingen og implementeringen af selskabets nye, treårige strategi – forud for hans indtrædelse i rollen som Acting CEO i oktober 2021.

Dan Strömberg, Senior Vice President i Telia Company med overordnet ansvar for Telia i Danmark, Estland og Litauen, begrunder udnævnelsen:

"Jeg er overbevist om, at Petrs lederskab og indgående kendskab til Telia Danmark vil medvirke til at sikre kontinuitet og resultater. Vi ser i øjeblikket det bedste momentum i årevis, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med teamet og Petr om at skabe et bedre Telia Danmark.”

Petr Cermak uddyber:

”Jeg er meget taknemmelig for at få muligheden for at lede Telia Danmark på den videre rejse. Jeg har stor tiltro til vores solide planer og kompetente kolleger. Jeg har været i rollen siden oktober sidste år, og har set, hvad vi kan opnå med alt det talent vi har i organisationen. Vi er godt i gang med at styrke forretningen og skabe resultater.”

Petr Cermak er 43 år og oprindeligt fra Tjekkiet. Han har en M.Sc. i Business Administration & Management fra Prague University of Economics. I 2006-2008 tog Petr en MBA på Manchester Business School, der også omfattede et MBA-udvekslingsophold på China International Business School i Shanghai.

Petr bor p.t. i Stockholm med sin kone, Petra, og parrets fire piger. Som følge af udnævnelsen flytter Petr med familien til Danmark.

Fritidsinteresserne tæller bl.a. volleyball, hockey og klassisk litteratur.

Se Petrs profil på Linkedin.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Petr Cermak, CEO i Telia Danmark
Petr Cermak, CEO i Telia Danmark
Download
Dan Strömberg, Senior Vice President i Telia Company med overordnet ansvar for Telia i Danmark, Estland og Litauen
Dan Strömberg, Senior Vice President i Telia Company med overordnet ansvar for Telia i Danmark, Estland og Litauen
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum