Oudoor Surface - Fotoudstilling i DGI Byen

Del

HVORNÅR 12. juni til 30. august, dagligt kl. 08-23 - Gratis adgang HVOR DGI Byens foyer, indgang fra Tietgensgade ved klatrevæggen HVEM Fotograf Henrik Haven HVAD Dokumentationsserie af tilblivelsen af art walken OUTDOOR SURFACE på Vesterbro

DGI Byen viser netop nu og sommeren over udstillingen OUTDOOR SURFACE, som netop nu vises i vores foyer. OUTDOOR SURFACE er historien om opførelsen af 6 gavlmalerier på Vesterbro tilbage i 2015.

Samme sommer præsenterede DGI Byen fotograf Søren Solkærs udstilling SURFACE i Øksnehallen, der via meterhøje fotos portrætterede genren street art og dens udøvere. Vi fik hurtigt ideen om at skabe en art walk med gavlmalerier, der ville forlænge fotoudstillingen ud i det byrum, hvor street art er en allestedsnærværende spiller.

Det blev til projektet OUTDOOR SURFACE, hvor danske og internationale kunstnere blev inviteret til at opføre seks gavlmalerier på Vesterbro. Vi lavede et open call efter relevante gavle i bydelen, fik glædeligvis mange henvendelser, og valgte seks meget forskellige ejendomme, hvis ejere og beboere var med på legen og stillede deres gavle til rådighed uden selv at have indflydelse med valget af kunster og motiv. Projektet fik opbakning af Københavns Kommune, både økonomisk og med tilladelser til afspærringer og store lifte på Vesterbros gader, gårde og stræder.  

Fotograf Henrik Haven var med under hele projektet og den aktuelle udstilling genfortæller processen i værkopførelserne og dokumenterer de færdige gavlmalerier. Når man er færdig med udstillingen, kan man finde værkerne ude på Vesterbro, hvor de den dag i dag kan opleves.

I udstillingen vises også en stemningsfuld dokumentationsfilm af Brian Eberhardt Chapman

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, billedmateriale eller interview, kontakt venligst DGI Byens Marketingsafdeling på marketing@dgi-byen.dk eller mobil 27790158.

Information om DGI Byen

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Forestil dig et sted, der summer af aktivitet. Et sted, hvor mangfoldigheden er stor, og mennesker mødes. Et sted, hvor nærvær og ansvarlighed er lig med succesfulde møder, konferencer, fester og events.

Vi ved, at de bedste resultater bliver skabt i inspirerende omgivelser. Derfor mikser vi forretning og fornøjelse, så du kan pifte mødedagen op med et stort udvalg af aktiviteter som fægtning, bowling eller bordtennis. 

Vi ses i DGI Byen!

Kontakt os:
T /  3329 8000
E /  info@dgi-byen.dk

Følg pressemeddelelser fra DGI Byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI Byen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum