Øksnehallen bliver vaccinecenter i København

Del
Øksnehallen på Vesterbro er blandt de fem lokationer som Region Hovedstaden har valgt som vaccinecenter til januar.

HVORNÅR       Medio januar 2021

HVEM             DGI Byen

HVAD             Øksnehallen som vaccinecenter i København

FØLG MED      www.dgibyen.dk

Som en del af Region Hovedstadens samlede indsats mod Covid-19 er Øksnehallen på Vesterbro blevet valgt som et af de fem steder, hvor Region Hovedstadens borgere kan blive vaccineret i 2021. Øksnehallen har i løbet af december måned været pop up-testcenter, men udvides nu til et vaccinecenter.

DGI Byen har været glade for at kunne hjælpe til i bekæmpelsen af Covid-19, og Øksnehallens funktion som testcenter kommer til at være et tilløb til afvikling af vaccinationer. Region Hovedstaden forventer, at fire ud af fem vaccinationscentre er oppe og køre i slutningen af januar.

DGI Byens kommercielle direktør Kevin Helsinghof fortæller, hvordan Øksnehallen er et oplagt valg.

”Vi ligger så centralt for københavnerne med både Hovedbanegården tæt på, eget parkeringshus og ikke mindst ligger vi i et område, hvor det er overskueligt at komme til og fra. Man kan holde afstand til sine medborgere, og vi har mange års erfaring i koordinering og afvikling af alle typer aktiviteter.”

Øksnehallens arrangementer har gennem det meste af 2020 været ramt af restriktioner og forsamlingsforbud, som har gjort det vanskeligt at afvikle messer, firmajulefrokoster og andre store events. Derfor er det en glædelig nyhed, at vi med vores faciliteter kan bidrage til at få bugt med Covid-19.

Øksnehallen råder over 5500 kvadratmeter med flere ind- og udgange, som gør adgangsforholdene optimale.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview.


DGI Byen:
CCO Kevin Helsinghof
Email: Marketing@dgibyen.dk eller Mobil +45 2220 1319

Links

Information om DGI Byen

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgibyen.dk

DGI Byen blev sat i verden af Landsforeningen DGI og Københavns Kommune i 1997 som hjemsted for byens aktive foreninger. I dag har vi udviklet os til en unik venue midt i København, der bevæger byen med en bred vifte af oplevelser og aktiviteter inden for idræt, kultur og erhverv.

Følg pressemeddelelser fra DGI Byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI Byen

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye