DGI Byen

DGI Byen inviterer til gratis træningsevents

Del
På daglig basis har vi i DGI Byen alle byens borgere på besøg inde hos os, og vi vil gerne benytte denne anledning til at give noget tilbage til den by, vi er en del af. Derfor laver vi tre gratis træningsevents d. 18. juni, 25. juni og 2. juli.

Bevægelse i alle former ligger dybt forankret i DGI Byens DNA, og efter en lang, stille periode ønsker vi at bevæge byen og lokalsamfundet med en række gratis træningsevents. Vi er derfor gået sammen med træningscoach Henrik Leth om at lave tre powerdage på det røde tag i DGI Byen, hvor der vil være fokus på fællesskab og træningsglæde.

På de tre dage vil der være tre timers træningsevents, som er delt op i forskellige kategorier. Den første time vil der være fokus på familier, hvor hele familien kan deltage. Anden time har fokus på intro til motionsboksning og tredje time har fokus på hård motionsboksning.

Læs mere om arrangementerne lige her: https://www.dgibyen.dk/da/vand-sport/sport-idraet/events/gratis-traeningsevents-med-dgi-byen/

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview.


DGI Byen
Head of Marketing & Communications Anne Liisberg
Email: presse@dgi-byen.dk eller Mobil +45 2279 0158

Billeder

Links

Information om DGI Byen

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgibyen.dk

DGI Byen blev sat i verden af Landsorganisationen DGI og Københavns Kommune som et bevægelseshus på Vesterbro, og blev samtidig et flagskib i hovedstaden for DGI.

 

DGI Byen skaber rum, hvor mennesker bevæger hinanden - det kan være på boldbanen, men også i møderummet og foran koncertscenen. De udvikler bevægende oplevelser og aktiverer gæsterne i sociale fællesskaber, der skaber fysisk og mental energi. DGI Byen tror på, at de bedste oplevelser skabes i det samspil mellem medarbejdere, borgere, foreninger og virksomheder, der er helt særligt for netop DGI Byen.

Følg pressemeddelelser fra DGI Byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI Byen

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye