Guldborgsund Kommune

OPBAKNING TIL NYSTED BIOGRAF-TEATER

Del

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget støtter Byhusforeningen i Nysted under coronakrisen.

Koncert i Nysted Biograf-Teater. Privatfoto.
Koncert i Nysted Biograf-Teater. Privatfoto.

Byhusforeningen i Nysted driver kulturhuset Nysted Biograf-Teater, som afholder koncerter og viser film med mere. Stedet drives af frivillige og modtager ingen kommunal driftsstøtte. Al drift finansieres normalt gennem indtægter fra egne arrangementer, udlejning, annoncering og medlemskontingenter.

På grund af restriktioner i forbindelse med COVID-19 er publikumsantallet til koncerterne begrænset. Som en følge af dette rækker indtægterne ikke til at dække udgifterne, og foreningen har derfor ansøgt Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget om et ekstraordinært tilskud. Udvalget drøftede ansøgningen på deres møde i onsdags, hvor de besluttede at yde tilskud på de ansøgte 20.000 kr.

Formand for udvalget, Martin Lohse, begrunder tilskuddet: ”Foreningen er med til at skabe et meget aktivt kulturliv i Nysted, som også er til glæde for dem, der vælger at tage til Nysted for en aften, for at opleve eksempelvis en koncert i Nysted Biograf-Teater. Vi har valgt at dække det underskud, som er opstået i forbindelse med COVID-19, for at sikre, at vi også fremover har et velfungerende Nysted Biograf-Teater.”

Nøgleord

Kontakter

Kulturkonsulent Katha Qvist, tlf. 25 18 00 03, mail: kq@guldborgsund.dk

Billeder

Koncert i Nysted Biograf-Teater. Privatfoto.
Koncert i Nysted Biograf-Teater. Privatfoto.
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune er med i stor undersøgelse om borgernes bevægelsesvaner20.10.2020 06:00:00 CESTPressemeddelelse

Syddansk Universitet har sat gang i den hidtil største undersøgelse af danskernes bevægelsesvaner. I Guldborgsund Kommune har cirka 6000 tilfældige borgere over 15 år fornylig modtaget et brev i deres e-boks med en spørgeskemaundersøgelse. Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse håber, at kommunens borgere vil afsætte tid til at besvare spørgsmålene, fordi det vil give Guldborgsund Kommune en unik mulighed for at få indblik i borgernes motions- og bevægelsesvaner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum