OK

OK Plus præsenterer nyt kaffekoncept

Del

OK Plus lancerer kaffestationer fra Espresso House i 16 af kædens conveniencebutikker på tværs af landet

JDE Professional er leverandør på kaffeløsningen
JDE Professional er leverandør på kaffeløsningen

Specialkaffe er populært blandt danskerne, og derfor gør OK Plus det nu nemt for kunderne at få adgang til et stort udvalg af kvalitetskaffe fra Espresso House.

”Vi vil være i Superligaen på god kaffe, og derfor glæder vi os over samarbejdet med Espresso House, der er en af Nordens førende kaffekæder. Det nye koncept giver os mulighed for at tilbyde vores kunder mange forskellige kaffeprodukter af høj kvalitet, så der er noget for enhver smag, uanset om du er til espresso eller en chocolate cookie latte,” siger Michael Djarnis, der er administrerende direktør i OK Plus.

Udrulningen af det nye kaffekoncept begynder i denne uge og vil løbende blive implementeret i de 16 butikker, hvor personalet vil blive uddannet i at arbejde med Espresso House's signaturblandinger, så kunderne får den bedst mulige smagsoplevelse.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

JDE Professional er leverandør på kaffeløsningen
JDE Professional er leverandør på kaffeløsningen
Download

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab med hovedsæde i Viby J
  • OK tæller udover moderselskabet også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. Hele koncernen beskæftiger mere end 2.200 personer
  • Koncernresultatet for 2019: Omsætning: 9,9 mia. kroner. Resultat før skat: 586 mio. kroner
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, knap 200 vaskehaller (svanemærkede) samt 75 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser og er en af landets største leverandører af varmepumper.
  • OK har tre biogasstationer og fire brinttankstationer
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum