Odico A/S

Odico A/S tager revolutionerende skridt i nyt byggeri med innovativ forskallingsteknologi

Del
Odico A/S slår sig sammen med førende virksomheder i branchen og sætter barren højere for bæredygtige byggeløsninger på nyt projekt.
Odico A/S Hovedkontor
Odico A/S Hovedkontor

Odico A/S er stolte af at kunne meddele, at de har modtaget en ny ordre inden for forretningsområdet Digital Fabrikation. Ordren vedrører forskalling til betonstøbning på et unikt dansk byggeprojekt, drevet af en af Danmarks førende entreprenører i samarbejde med en af Odicos andre strategiske partnere.

Denne ordre er en del af en langsigtet strategisk indsats, der bekræfter Odicos nye retning, som indebærer samarbejde med større partnere samt et øget fokus på vores kerneteknologier. Projektet forventes at blive leveret i Q2-Q3 2023.

"Vi er overbeviste om, at dette projekt vil have en positiv indvirkning samt styrke vores position inden for Digital Fabrikation. Projektet vil gøre det muligt for os at tilbyde entreprenøren kvalificeret adgang til special støbeforme, og vi vil derfor blive udvalgt til mange andre projekter i fremtiden" siger Henrik Jacobsen, CEO hos Odico A/S

Hos Odico er man begejstret for at dele denne nyhed og ser frem til at arbejde sammen med begge partnere på dette projekt. Projektets fokus har været at anvende Odico’s digitaliseringsværktøjer og -teknologier til at løse en kompleks forskallingsopgave. Den digitale tilgang samt Odico’s unikke teknologi giver mulighed for formfrihed og kan anvendes til både enkle og meget komplekse opgaver. Denne metode anses for at være omkostningseffektiv og viser styrken af digital fabrikation i byggeriet.

Desuden er dette projekt første gang, at denne type støbeforme kombineres med standard forskallingspaneler og anvendes på et kommercielt projekt. Dette er en vigtig milepæl for Odico, og man er glad for at være på forkant med denne innovative tilgang til byggeri. Denne nye kombination af teknologier vil muliggøre en mere effektiv brug af materialer, samtidig med at den strukturelle integritet stadig opretholdes, og viser mulighederne for digital fremstilling i byggebranchen. 

”Vi er stolte af at være en del af dette banebrydende projekt og glæder os til at se den positive indvirkning, det vil få på branchen.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Odico A/S Hovedkontor
Odico A/S Hovedkontor
Download

Information om Odico A/S

Odico A/S
Odico A/S
Oslogade 1
5000 Odense C.

+45 2222 1234http://www.odico.dk

Odico er førende i verden inden for robotteknologi til byggeindustrien. Med standardrobotter, egenudviklet hardware og vores banebrydende software har de skabt en sund kerneforretning i Digital Fabrikation og skalerbare mobile robotløsninger under konceptet Factory on the Fly® til en underautomatiseret og klimaudfordret byggeindustri i forandring.

Følg pressemeddelelser fra Odico A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Odico A/S

Odico A/S modtager op til 750.000 kr. fra Realdania til robotdrevet reparation af støbeformspaneler12.1.2021 16:43:26 CET | Pressemeddelelse

Den danske og internationale betonbranche bruger i dag store summer på rengøring og reparation af støbeformspaneler til stedstøbning af beton. Bevæbnet med avanceret vision-teknologi og kunstig intelligens vil Odico A/S i samarbejde med den tyske virksomhed Sentin Gmbh udvikle verdens første robotsystem til automatisk reparation af formpaneler til betonstøbning.

Første robotfremstillede kommercielle træbyggeri9.11.2020 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

For første gang i Danmark er der blevet rejst et robotfremstillet træbyggeri til almindelig beboelse. Det er lykkedes i kraft af et unikt samarbejde mellem Odico A/S, BRAV ApS, CS Byggefirma ApS samt bygherre Dennis Kassentoft Nielsen. Rejsegildet fandt sted fredag eftermiddag i Odense, hvor byggeriet er blevet anlagt. Samarbejdet har resulteret i et byggesæt, hvor konstruktionen blev udført og færdiggjort væsentligt hurtigere og mere præcist end ved konventionelt byggeri. Formålet med det udviklede koncept er at effektivisere fremstilling af trækonstruktioner, og den nye metode muliggør, at teknologi og menneske taler sammen på en ny måde. Det medfører et mere effektivt og bæredygtigt træbyggeri. En af de udfordringer, der kan være ved digital fremstilling, er at konvertere data mellem afsender og modtager. Her har Odico og BRAV udviklet specielle dataudvekslingsprotokoller, som giver en unik mulighed for at strømline produktionsgangen fra tegning til produktionsmodel og videre til by

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum