Odico A/S

Odicos robotter indtager messerne

Del
Kom og mød Odico på messerne Have & Landskab i Slagelse d. 25.-27. august 2021 samt Rørcenterdagene i Taastrup d. 8. og 9. september 2021. Her kan du blandt andet kan se og prøve den mobile fliseskærerobot, Cut’n Move™.
Skær fliser med en iPad-betjent fliseskærerobot
Skær fliser med en iPad-betjent fliseskærerobot

Odicos ambition er at vise det store potentiale, der ligger i at benytte robotter på en moderne byggeplads, og Odico har i forlængelse af dette udviklet Cut’n Move, som vil ændre anlægsarbejdet, vedrørende fliseskæring som det kendes i dag.

Alle kan betjene en robot!
Kom og vær med på messerne og prøv kræfter med den brugervenlige fliseskærerobot. På standen vil der være en lang række forskellige sten og fliser til skæring samt en sandkasse til lægning af de skårne fliser.

Sådan gør du: Vælg en flise, mål den, indtast dimensionerne i den brugervenlige app på iPad’en, se den robotstyrede klinge skære flisen efter de ønskede mål og læg flisen. Så simpelt er det!

På Rørcenterdagene vil Odico desuden udstille robotskårne støbeforme i EPS, som både er en hurtigere og langt billigere løsning til brug ved renovering eller etablering af brønde, kloak- og regnvandsledninger. Konceptet hedder Well Mate®.

Lars Ellyt, salgschef i Odico A/S udtaler:
Vi glæder os rigtig meget til messerne, hvor vi forhåbentligt skal snakke med en masse fagfolk. Vi vil gerne vise hvorledes Cut’n Move kan gøre arbejdet lettere og sikre et langt bedre arbejdsmiljø – og hvor nemt det egentlig kan være at betjene en robot.”

Odico står klar på Have & Landskab d. 25.-27. august 2021 på standen Torvet 19 og Rørcenterdagene d. 8. og 9. september 2021 på stand nr. 43. Der er gratis indgang til begge messer.

For yderligere oplysninger kontakt salgschef Lars Ellyt, e-mail lars.ellyt@odico.dk, tlf. +45 22 22 12 37

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Skær fliser med en iPad-betjent fliseskærerobot
Skær fliser med en iPad-betjent fliseskærerobot
Download
Download

Links

Information om Odico A/S

Odico A/S
Odico A/S
Oslogade 1
5000 Odense C.

+45 2222 1234http://www.odico.dk

Hos Odico A/S udnytter man banebrydende robotløsninger til at øge effektivitet og præcision i byggebranchen. Odicos state-of-the-art robotteknologi automatiserer traditionelt arbejdskrævende opgaver, hvilket fører til markant øget produktivitet og omkostningsbesparelser. 

Med fokus på at reducere materialespild og CO2-udledning fører Odico an inden for digital produktion og skalerbare robotløsninger, hvor man former branchens fremtid gennem innovation. 

Hos Odico A/S er man stolte over at være på forkant med innovation for en bæredygtig fremtid.

Læs mere om Odico og se eksempler på cases på www.odico.dk

 

Følg pressemeddelelser fra Odico A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Odico A/S

Odico i samarbejde med Aarsleff og Peri om innovative støbeformsløsninger fra nyudviklet teknologiområde til ’The Dome’ – projektet i Aarhus.10.7.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Odico A/S er begejstrede for at annoncere deres samarbejde med Aarsleff og Peri Danmark på en del af det prestigefyldte byggeprojekt, "The Dome", ved AroS Museum i Aarhus. Projektet sigter mod at levere innovative løsninger ved hjælp af Odico's unikke støbeformsteknologi til at imødekomme behovene hos branchens førende aktører og muliggøre komplekse in situ betonkonstruktioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye