Odico A/S

Odico nomineret til teknologipris

Del
Odico er en af blot tre virksomheder, som er blevet nomineret til Dansk Robot Netværks (DIRA) Teknologipris med den banebrydende mobile fliseskærerobot, Cut’n Move. Teknologiprisen er indstiftet i 2019 og kun uddelt en gang før. Prisen uddeles til et produkt, som har formået at udnytte ny teknologi til at skabe et nyt og unikt produkt.

Cut’n Move er Odicos mobile fliseskærerobot til on-site skæring af tegl, fliser og andre materialer, og betjeningen af robotten fortages nemt via en helt almindelig iPad.

Odico har en ambition om, at fliseskæring i fremtiden bliver automatiseret med robotter til gavn for brolæggere, som dagligt er udsatte for støj- og støvgener samt nedslidende arbejdspositioner og tunge løft.

Om nomineringen udtaler juryen blandt andet:
- Den her teknologi kan gøre en forskel og være med til at automatisere byggebranchen, og det er imponerende og banebrydende, at give sig i kast med.

Anders Bundsgaard, CEO Odico A/S udtaler:
Det er med både glæde og stolthed, at vi i dag har modtaget nominering til DIRA Teknologiprisen 2021. Vi håber, at vi med denne nominering kan sprede budskabet om de fantastiske fordele der er ved at anvende robotteknologi på nye måder i byggebranchen, og ser frem til at præsentere Cut’n Move til ROBOTBRAG.


Teknologiprisen vil blive overrakt d. 26. august 2021 under dette års robotkonference ROBOTBRAG hos Teknologisk Institut i Odense.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Odico A/S

Odico A/S
Odico A/S
Oslogade 1
5000 Odense C.

+45 2222 1234http://www.odico.dk

Hos Odico A/S udnytter man banebrydende robotløsninger til at øge effektivitet og præcision i byggebranchen. Odicos state-of-the-art robotteknologi automatiserer traditionelt arbejdskrævende opgaver, hvilket fører til markant øget produktivitet og omkostningsbesparelser. 

Med fokus på at reducere materialespild og CO2-udledning fører Odico an inden for digital produktion og skalerbare robotløsninger, hvor man former branchens fremtid gennem innovation. 

Hos Odico A/S er man stolte over at være på forkant med innovation for en bæredygtig fremtid.

Læs mere om Odico og se eksempler på cases på www.odico.dk

 

Følg pressemeddelelser fra Odico A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Odico A/S

Odico i samarbejde med Aarsleff og Peri om innovative støbeformsløsninger fra nyudviklet teknologiområde til ’The Dome’ – projektet i Aarhus.10.7.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Odico A/S er begejstrede for at annoncere deres samarbejde med Aarsleff og Peri Danmark på en del af det prestigefyldte byggeprojekt, "The Dome", ved AroS Museum i Aarhus. Projektet sigter mod at levere innovative løsninger ved hjælp af Odico's unikke støbeformsteknologi til at imødekomme behovene hos branchens førende aktører og muliggøre komplekse in situ betonkonstruktioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye