Odico A/S

Odico A/S henter salgschef til oprustning af salgsaktiviteter

Del
Alexander Nordhejm Andersen bliver ny salgschef i Odico A/S. Han kommer fra en stilling som salgschef i Effimat Storage Technology A/S, hvor han har stået for internationalt salg og forretningsudvikling.

Bestyrelsen og direktionen kan glædeligt meddele, at Alexander Nordhejm Andersen er ansat som salgschef i Odico A/S med tiltrædelse den 1. maj 2022.

Alexander Nordhejm Andersen, 33, har i løbet af sin karriere opnået betydelige resultater i sit arbejde med internationalt salg samt forretningsudvikling, senest ved Effimat Storage Technologi A/S. Alexander har før det bl.a. været ansat som hhv. Area Sales Manager og Business Development Manager ved C.C. Jensen A/S, som er markedsførende indenfor CJC® Offline Oliefiltre

I forbindelse med ansættelsen udtaler Alexander Nordhejm Andersen:
”Jeg ser utroligt meget frem til at starte, og jeg er ydmyg og stolt over, at jeg har fået denne her mulighed, som jeg ikke kunne takke nej til. Jeg vil bruge min erfaring og kompetencer indenfor forretningsudvikling og strategi til at indfri Odicos store salgsmæssige potentiale sammen med det øvrige team.”

Odicos CEO Henrik Jacobsen er ikke i tvivl om, at han har sat den bedste mand til at løfte denne opgave, og udtaler:

”Vi ser frem til samarbejdet med Alexander om at bringe Odicos stærke løsninger og teknologier ud til byggeindustrien, både i Danmark og internationalt. Alexander har i sit hidtidige virke demonstreret solide resultater og har med sin gode erfaring og kompetencer meget at bidrage med til Odicos udvikling og vækst.”

Den nye salgschef vil have fokus på at få Odicos banebrydende robotløsninger udbredt endnu mere i bygge- og anlægsbranchen samt den generelle industri, som har et stort behov for automatisering til forbedring af arbejdsmiljø og produktivitet

Kontakter

Billeder

Information om Odico A/S

Odico A/S
Odico A/S
Oslogade 1
5000 Odense C.

+45 2222 1234http://www.odico.dk

Hos Odico A/S udnytter man banebrydende robotløsninger til at øge effektivitet og præcision i byggebranchen. Odicos state-of-the-art robotteknologi automatiserer traditionelt arbejdskrævende opgaver, hvilket fører til markant øget produktivitet og omkostningsbesparelser. 

Med fokus på at reducere materialespild og CO2-udledning fører Odico an inden for digital produktion og skalerbare robotløsninger, hvor man former branchens fremtid gennem innovation. 

Hos Odico A/S er man stolte over at være på forkant med innovation for en bæredygtig fremtid.

Læs mere om Odico og se eksempler på cases på www.odico.dk

 

Følg pressemeddelelser fra Odico A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Odico A/S

Odico i samarbejde med Aarsleff og Peri om innovative støbeformsløsninger fra nyudviklet teknologiområde til ’The Dome’ – projektet i Aarhus.10.7.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Odico A/S er begejstrede for at annoncere deres samarbejde med Aarsleff og Peri Danmark på en del af det prestigefyldte byggeprojekt, "The Dome", ved AroS Museum i Aarhus. Projektet sigter mod at levere innovative løsninger ved hjælp af Odico's unikke støbeformsteknologi til at imødekomme behovene hos branchens førende aktører og muliggøre komplekse in situ betonkonstruktioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye