Xee

Ny sæson af Limboland får premiere på Xee den 5. april

Del

I påsken vender den prisvindende og anmelderroste ungdomsserie Limboland endnu en gang tilbage med både velkendte og nye ansigter. Xee har sæsonpremiere på den spritnye sæson mandag den 5. april klokken 21.30.

Limboland er blevet kaldt en dansk pendant til den amerikanske serie ’Girls’ og vandt i år prisen som ’Bedste TV serie – Short Form’ til TV-Prisen. Også hos vores nordiske naboer er der interesse for den danske serie, der er blevet købt og vist af både TV2 Norge og TV4 Sverige. Nu vender de tre veninder Freja (Frederikke Dahl Hansen), Katrine (Emma Sehested Høeg) og Nadja (Angela Bundalovic) igen tilbage på Xee, når anden sæson af serien har premiere den 5. april. Udover de kendte ansigter byder anden sæson også på nye medvirkende som Paprika Steen, Cyron Melville, Christoffer Hvidberg Rønje, Bo Carlsson og Kasper Gattrup.

Limboland-universet er skabt af Rikke Louise Schjødt, som udforsker ungdomslivets mange facetter og stiller skarpt på temaer som venskab, forventningspres og selviscenesættelse. 

”På mange måder handler Limboland om den selvfortælling, vi forsøger at skabe om os selv, og hvor langt vi er villige til at gå for at opretholde den. Serien er derfor på mange måder en hyldest til alle kvinder, der kæmper med en skam over at føle sig som for meget,” siger Rikke Louise Schjødt og fortsætter:

”Som med mange ting i livet kommer en ulykke sjældent alene, og det gælder måske særligt i Limboland, hvor man godt kan glæde sig til at følge en lavine af dårlige beslutninger og fuck ups, der rammer karaktererne, samt de konsekvenser det kommer til at få. Selvom det ofte går galt for de tre unge kvinder, og de pynter lige lovligt meget på sandheden, så tror jeg, seerne vil opleve en ærlig og autentisk skildring af, hvor svært det er at være ung i dag, og hvor usikkert det hele kan føles.”

I anden sæson af Limboland forsøger de tre kvinder stadig at navigere i det svære voksenliv. De kæmper alle med hver deres dilemmaer og eksistentielle kriser, mens de forsøger at opretholde hver deres idealistiske selvfortælling. Det viser sig dog, at det ikke bliver nogen helt let opgave. I den nye sæson bliver persongalleriet udvidet, og seerne kan bl.a. møde Katrine og Frejas forældre ligesom en af pigerne oplever at blive forfulgt af en mystisk person, der ved alt om hende.

Se traileren til anden sæson af Limboland.

“Limboland er en spændende og relevant historie om en periode i livet, som rigtig mange unge seere kan genkende og spejle sig i, og jeg er simpelthen så glad på holdets vegne over, at serien vandt Tv-prisen som bedste korte serie i år. Vi har også oplevet international interesse for Limboland, som indtil videre er solgt til Norge og Sverige. Nu glæder vi os til at kunne give seerne endnu en sæson af serien i påsken,” siger Linda Etgar, chef for lokale produktioner hos Xee. 

Har man lyst til at se eller gense første sæson af Limboland, kan den streames på Xee.

Om Limboland

Du kan se eller streame første afsnit af Limboland, sæson 2, den 5. april kl. 21.30 på Xee. Der kommer et nyt afsnit hver mandag.

  • Der er 8 afsnit i anden sæson
  • Første sæson vandt prisen som ’Bedste TV serie – Short Form’ til TV-Prisen
  • Limboland er solgt til både TV2 Norge og TV4 Sverige
  • Emma Sehested Høeg var nomineret til en Robert for ’Årets kvindelige birolle – tv-serie’ for hendes rolle Katrine i Limboland, sæson 1.
  • Drive Studios har produceret begge sæsoner af Limboland. 
  • Medvirkende i anden sæson af Limboland: Frederikke Dahl Hansen, Emma Sehested Høeg, Angela Bundalovic, Christoffer Hvidberg Rønje, Cyron Melville, Clint Ruben, Bo Carlsson Kasper Gattrup, Ari Alexander, Paprika Steen, Michael Carøe.

Billeder

Information om Xee

Xee
Xee
Teglholmsgade 1
0900 København C

Xee er en dansk underholdningskanal. Her finder du et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Xee er et samarbejde mellem YouSee og The Walt Disney Company Nordic, og kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Udover at være en tv-kanal, kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. Kanalen kan ses af alle med YouSee Tv.

Læs mere om Xee

Følg pressemeddelelser fra Xee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xee

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum