Telia Danmark

Ny IT-profil skal styrke Telias digitaliseringsagenda

Del

Telia tilføjer Christian Braad til direktionen. Han skal stå i spidsen for Telias Digital and Analytics-afdeling, der spiller en nøglerolle i at simplificere Telias kerneforretning og skabe exceptionelle kundeoplevelser.

Christian Braad. Foto: Telia
Christian Braad. Foto: Telia

Telia byder Christian Braad velkommen til direktionen. Christian Braad er en intern kandidat, der indtil udnævnelsen har arbejdet som IT Business Partner. 

Gennem knap seks år hos Telia har Christian Braad beskæftiget sig med digitalisering af Telias forretning. Både fra den danske IT-organisation samt fra Telias ’Common Products and Services' – en international funktion, der arbejder med at udvikle og supportere produkter i alle Telia-landene.

Christian Braad er 49 år gammel og bor i Slangerup med sin kone Rikke og to døtre. Christian Braad træder officielt ind i direktionen d. 21 februar 2022.

Petr Cermak, acting CEO I Telia Danmark, siger:

“Christian har det helt rigtige skill- og mindset til at forstærke og fortsætte vores digitaliseringsrejse. Hans fortid og rutine inden for telco, samt hans brede erfaring fra både Telia Danmark samt vores internationale funktioner gør ham til den optimale kandidat. Jeg glæder mig til at få Christian ind i direktionen, og til tæt samarbejde om at digitalisere, automatisere og udvikle vores data- og analysekapacitet.”

Christian Braad, Head of Digital and Analytics, siger:

“Jeg glæder mig at indtræde i rollen som Head of Digital and Analytics, og bygge videre på det solide fundament, vi har skabt over de sidste par år. Deri ligger nøglen til at fortsætte med digitaliseringen af vores forretning.”

Christian Braad erstatter den hidtidige Head of Digital, Experience and Analytics Christian Agger, der har valgt at søge nye udfordringer udenfor Telia.

Kontakter

Billeder

Christian Braad. Foto: Telia
Christian Braad. Foto: Telia
Download
Petr Cermak. Foto: Telia
Petr Cermak. Foto: Telia
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum