VIVE

Ny forsknings- og analysechef i VIVE

Del

Tidligere direktør i VIVE Mickael Bech vender tilbage og bliver ny forsknings- og analysechef i sundhedsafdelingen.

VIVE skal have ny chef for sundhedsafdelingen. Det bliver professor Mickael Bech, der som ny forsknings- og analysechef skal være med til at styrke VIVEs forankring i forskningen på sundhedsområdet.

Mickael Bech har en stærk faglig profil inden for sundhedsøkonomi og sundhedsledelse og besidder et indgående kendskab til hele sundhedssektoren.

”Jeg er glad for, at Mickael Bech vender tilbage i en ny rolle som forsknings- og analysechef i VIVE. Med Mickael får vi et fagligt fyrtårn, der med sin store forskningserfaring og sit store faglige og professionelle netværk kan være med til at styrke vores profil på sundhedsområdet og være med til at sikre den viden, der er behov for på sundhedsområdet i en brydningstid,” siger Lotte Jensen, direktør i VIVE.

Ansættelsen af Mickael Bech skal være med til at styrke sundhedsområdet i VIVEs samlede faglige profil.

”Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til VIVE i rollen som forsknings- og analysechef, hvor jeg kan kombinere mine ledelsesmæssige interesser med min interesse for at være med til at skabe og omsætte viden til gavn for det danske velfærdsamfund. VIVE har stærke faglige miljøer, som bidrager med relevant viden af høj faglig kvalitet. Jeg ser meget frem til at fortsætte udviklingen af området for sundhed samt at fastholde et godt arbejdsmiljø sammen med medarbejderne,” siger Mickael Bech.

Mickael Bech kommer fra en stilling som direktør ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole med ansvaret for de sundhedsfaglige uddannelser og forskningsaktiviteter på sundhedsområdet. Med sig har han tillige erfaring som professor i sundhedsledelse ved Aarhus Universitet.  Han tiltræder som ny forsknings- og analysechef for VIVE Sundhed 11. januar 2021.

Kontakter

For yderligere information:
Karen Tidemann, kommunikationschef, tlf. 27141528

Information om VIVE

VIVE
VIVE
Herluf Trolles Gade 11
1052 København K

+45 44 45 55 00https://vive.dk/

VIVE leverer viden, der bidrager til at udvikle velfærdssamfundet og den offentlige sektor. Vi beskæftiger os med socialområdet, sundhed, styring, uddannelse, børn og unge, beskæftigelse, integration, ældrepleje, økonomi og offentlig ledelse. VIVE er en uafhængig statslig institution under Indenrigs- og Boligministeriet.

Følg pressemeddelelser fra VIVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIVE

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum