VIVE

Direktør for VIVE, Lotte Jensen, fylder 60 år

Del
Direktør for VIVE –­ Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, Lotte Jensen, fylder 60 år den 29. maj 2022.
Lotte Jensen, direktør - VIVE. Foto: Agnete Schlichtkrull/VIVE
Lotte Jensen, direktør - VIVE. Foto: Agnete Schlichtkrull/VIVE

Lotte Jensen er dr.scient.pol. og professor i offentlig forvaltning. I godt 4 år har hun været direktør i VIVE.

Lotte Jensen har arbejdet med videnskabelig vidensproduktion det meste af sin karriere og har selv især forsket i centraladministration og regeringsarbejde, hvor hun bl.a. har skrevet doktordisputats om Finansministeriets rolle. Efter en årrække som forsker ved Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet blev hun professor og dernæst institutleder ved CBS.

Sideløbende med sin karriere på universiteterne sad Lotte Jensen i VIVEs bestyrelse frem til 2019, hvor hun blev udnævnt til direktør.

Billeder

Lotte Jensen, direktør - VIVE. Foto: Agnete Schlichtkrull/VIVE
Lotte Jensen, direktør - VIVE. Foto: Agnete Schlichtkrull/VIVE
Download

Information om VIVE

VIVE
VIVE
Herluf Trolles Gade 11
1052 København K

+45 44 45 55 00https://vive.dk/

VIVE leverer viden, der bidrager til at udvikle velfærdssamfundet og den offentlige sektor. Vi beskæftiger os med socialområdet, sundhed, styring, uddannelse, børn og unge, beskæftigelse, integration, ældrepleje, økonomi og offentlig ledelse. VIVE er en uafhængig statslig institution under Indenrigs- og Boligministeriet.

Følg pressemeddelelser fra VIVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIVE

Frafald på erhvervsuddannelser er forskelligt afhængig af uddannelse og elevgruppe19.12.2023 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Vi har behov for et mere nuanceret blik på frafald blandt eleverne på erhvervsuddannelserne, hvis vi skal komme frafaldet til livs. For omfanget af elevers frafald er forskelligt for de enkelte uddannelser, uddannelsessteder og elevgrupper. Desuden kan frafald have vidt forskellige årsager, hvilket kalder på forskellige typer af tiltag til fastholdelse fra skolernes side.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye