Guldborgsund Kommune

Ny centerchef for Teknik og Miljø i Guldborgsund Kommune

Del

Kristine Klæbel tiltræder 1. august som ny centerchef i Danmarks sydligste kommune.

Den 1. august kommer der et nyt ansigt i Center for Teknik og Miljø i Guldborgsund Kommune, når Kristine Klæbel tiltræder som ny centerchef.

Stillingen blev ledig, da Christian Refstrup i efteråret blev direktør for området.

42-årige Kristine Klæbel kommer fra en tilsvarende stilling i Vallensbæk Kommune og har solid erfaring både fagligt og ledelsesmæssigt.

Hun har tidligere været ansat i Holbæk Kommune, hvor hun stod for udviklingen af kommunens ejendomsområde. Hun er desuden oprindeligt både uddannet møbelsnedker og bygningskonstruktør, ligesom hun har en diplomuddannelse i ledelse og en master i kommunikation.

”Jeg glæder mig til at komme til Guldborgsund Kommune, fordi det giver nogle helt særlige udfordringer og muligheder at arbejde i en geografisk stor kommune, som Guldborgsund er. Samtidig er der visioner og ambitioner på teknik- og miljøområdet, og der venter en lang række store projekter, som jeg glæder mig til at gå i gang med,” siger Kristine Klæbel.

Hun peger blandt andet på arbejdet med en destinationsplan, som et projekt, der er interessant, fordi det giver mulighed for udpege de særegne steder i Guldborgsund Kommune og arbejde med dem.

”Jeg kender området i forvejen, og det har også haft betydning for mit valg. Jeg var blandt andet på Marielyst sidste år og oplevede den stolthed, som borgerne har, og det var skønt at mærke. Guldborgsund er sig selv og ikke et produkt af andre,” siger hun.

Christian Refstrup glæder sig til samarbejdet med den nye centerchef:

”Teknik- og miljøområdet er virkelig i fokus i disse år blandt andet på grund af de klima- og miljøtiltag, vi ser rundt om i Danmark og verden. Samtidig har vi i Guldborgsund Kommune en række store anlægsprojekter, som også kræver solid indsigt i området. Kristine vil komme til at stå i spidsen for en række af de meget store opgaver, og jeg er ikke i tvivl om, at vi med hendes erfaring og personlighed har fundet en centerchef, som vil kunne gå forrest og føre projekterne sikkert i mål,” siger Christian Refstrup.

Privat bor Kristine i Roskilde sammen med sin mand og tre sønner.

Kontakter

Direktør Christian Refstrup, tlf. 25180710
Kristine Klæbel, tlf. 24984945

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

KULTURNATTENS KULTURELLE OVERFLØDIGHEDSHORN I NYKØBING FALSTER23.9.2019 11:18:31 CESTPressemeddelelse

Tag på en musikalsk rejse gennem klassisk, pop og rock, se Czarens Hus – Danmarks ældste restaurant – omdannet til et lysende kunstværk, bliv forført af den parisiske kabarets glitrende natteliv, få printet et 3D-spøgelse, hør historien om Danmarks sidste heks’ voldsomme død, bliv spået med tarotkort, vind din helt egen private koncert, oplev uhyggelig højtlæsning i Klosterkirkens fangekælder, mød formummede munkeskikkelser i gadebilledet og find ud af, hvad du selv tror på: Gud, Allah, Big Bang, karma – eller mest på ingenting…. Alt sammen fredag den 4. oktober kl. 15-22 på Kulturnatten i Nykøbing F.

Guldborgsund genopfinder klassisk ret i bæredygtig udgave22.9.2019 21:58:12 CESTPressemeddelelse

I jagten efter en mere bæredygtig livsstil ligger løsningen ofte i det helt nære lokalområde. Efterhånden er der mange af de fødevarer vi efterspørger, der findes eller kan dyrkes i lokalområdet eller også findes de i nogle mindst lige så gode lokale varianter. Det handler blot om at se godt efter. Og det har de gjort i Guldborgsund og udviklet en ny ret; Quinella, som er en Lolland-Falster udgave af paellaen.

DEN KLASSISKE MUSIK INDTAGER GULDBORGSUND FOR ANDET ÅR I TRÆK16.9.2019 10:39:57 CESTPressemeddelelse

Sæt et stort kryds i kalenderen den første uge i oktober. Her vender Copenhagen Phil tilbage til Guldborgsund Kommune for, i selskab med Ensemble Storstrøm, at fylde byen med klassisk musik for store som små, unge som gamle. Den musikalske invasion kulminerer søndag den 6. oktober med en koncert i Nykøbing F. Hallerne med Michael Carøe som syngende konferencier og deltagelse af et kæmpe kor af lokale børn på scenen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum