Lolland Kommune

Nu kommer headspace til Lolland Kommune

Del

I starten af 2021 kan Det Sociale Netværk/headspace Danmark slå dørene op til endnu et headspace-center – denne gang i Lolland Kommune. Kommunen har underskrevet en samarbejdsaftale, der nu sikrer, at børn og unge mellem 12 – 25 år får et lokalt headspace-center, hvor de kan få nogen at tale med.

Det nye headspace-center får adresse i Nakskov, og det kommer til at dække hele kommunen. Hos headspace er intet problem for stort eller småt, og man kan tale om alt fra ensomhed og angst til kærestesorger og uddannelsestvivl. Fastansatte og frivillige ungerådgivere sidder klar til at lytte.

”Det glæder mig virkelig meget, at headspace kommer til Lolland, og jeg ser frem til samarbejdet mellem Lolland Kommune og headspace. Mange unge går rundt og tumler med tanker og problemer, som de har brug for at tale med nogen om. Jeg er glad og stolt over, at vi fra starten af det nye år kan tilbyde vores unge et frirum, hvor de kan komme og tale om deres problemer, på deres præmisser, uden journaler og henvisninger,” siger Holger Schou Rasmussen, borgmester i Lolland Kommune.

Det har altid været tanken, siden det første headspace åbnede i Danmark 2013, at headspace skulle udbredes til hele landet, og med langt over 20 centre og flere på vej, er headspace godt på vej til at nå det mål.

”Det er fantastisk at opleve opbakningen til headspace. Det har længe været et ønske for os at åbne på Lolland. Vi skal jo være i stand til at hjælpe unge over hele landet gennem personlige samtaler og være det nødvendige bindeled mellem civilsamfundet og det kommunale system. Den opgave ser vi meget frem til at løse også i Lolland Kommune,” siger Poul Nyrup Rasmussen, stifter af og protektor for Det Sociale Netværk/headspace Danmark

Vi glæder os til at møde børn og unge på Lolland, og indtil de endelige lokaler er fundet, kan kommunens børn og unge benytte den nationale chat på www.headspace.dk.

Nøgleord

Kontakter

Jakob Risom Langelund
Kommunikationschef i Det Sociale Netværk/headspace Danmark
Tlf. 61 65 65 40
Mail: jr@detsocialenetvaerk.dk.

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum