Lolland Kommune

Nu er næste etape af Havesangervej til salg

Del

Boligmarkedet på Lolland er i vækst, og derfor besluttede Økonomiudvalget i foråret at udstykke parcelhusgrunde på næste etape af Havesangervej i Maribo. Nu er udstykningsplanen klar, og grundene sat til salg.

”Lolland har medvind på cykelstien i øjeblikket, og det gælder også det lokale boligmarked. Mange drømmer om at bygge nyt hus, og i byrådet er vi optaget af at sikre, at der er attraktive grunde til rådighed,” siger borgmester Holger Schou Rasmussen.

Havesangervej ligger i den østlige del af Maribo, tæt på sø, golfbane og skole. Det giver en fantastisk mulighed for at kombinere store naturoplevelser med alle fordelene ved at bo bynært.

Den nye etape kommer til at rumme 22 attraktive byggegrunde på mellem 1.025 m2 og 1.090 m2. Området er under udstykning og vil være byggemodnet til forventelig byggestart i september 2022. Priserne varierer i forhold til beliggenhed imellem kr. 450.000 til kr. 895.000.

Området udlægges med naturkiler mellem grundene, således at der både i udstykningen og imellem de enkelte grunde vil være grønne områder. Udstykningen er også tænkt således, at ingen vil have naboer på alle 3 sider. Tværtimod vil alle grunde have en del, som støder ud mod et grønt friareal, åben mark eller golfbanen.

Grundene er sat til salg gennem EDC Møller Jensen i Maribo, og ejendomsmægler Klaus Andersen er begejstret for opgaven: ”Som lokal ejendomsmægler er det her lidt af en drømmeopgave. Jeg taler løbende med kunder, der efterspørger attraktive grunde, og det sidste års tid har der været ved at være udsolgt i Maribo. Det bliver der ændret på nu.”

”Jeg er overbevist om, at de her grunde bliver revet væk,” slutter Holger Schou Rasmussen.

Fakta

Nord for parcelhusgrundene udbyder kommunen lige nu en storparcel, hvor der kan bygges rækkehuse. Det kan der læses mere om på www.lolland.dk/tilsalg

Vedhæftet er dronefoto af området samt en udstykningsplan, der både viser parcelhusudstykning, areal reserveret til rækkehuse og de sammenhængende grønne områder omkring dem.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum