Nrep A/S

NREP køber op i Tyskland og går ind på markedet for ejendomskredit

Del

NREP har indgået en aftale om at købe en førende tysk specialist inden for ejendomskredit. Opkøbet supplerer NREP's eksisterende aktiviteter og sikrer virksomheden et fodfæste i Tyskland. Samtidig øges NREP’s aktiver under forvaltning til mere end 100 mia. kr.

NREP har netop opkøbt en førende tysk specialist og går ind på markedet for ejendomskredit.
NREP har netop opkøbt en førende tysk specialist og går ind på markedet for ejendomskredit.

Med købet af den førende tyske specialist inden for ejendomskredit, kan NREP føje kompetencer inden for ejendomskredit til sit eksisterende fokus på investeringer i ejendomme og teknologier til bæredygtig byudvikling. Den tyske specialist har indtil nu været ejet af M3 Capital Partners, som er en mangeårig parter for NREP. Med opkøbet følger et team bestående af 16 medarbejdere.

Opkøbet er det næste skidt på NREP’s rejse mod at forbedre det byggede miljø på tværs af aktiver, aktiviteter og geografi. NREP ser således grøn finansiering af ejendomme som et afgørende element for at skabe en ny generation af fast ejendom, som opfylder de højeste miljøstandarder.

7,5 mia. kr. i aktiver under forvaltning
”Opkøbet er en milepæl for NREP i vores kontinuerlige bestræbelser på at løse de grundlæggende udfordringer i det urbane økosystem på tværs af landegrænser. Vi går ind i partnerskabet med M3 med entusiasme og ser frem til at byde de nye kolleger velkommen i vores organisation og støtte teamets fortsatte vækst,” siger Claus Mathisen, CEO, NREP og fortsætter:

”I forlængelse af vores indtræden i Polen tidligere på året styrker udvidelsen til Tyskland vores fodaftryk uden for Norden yderligere. Opkøbet bidrager også til at opfylde vores ambition om at tilbyde vores kunder eksponering mod et mangfoldigt udvalg af ejendomsinvesteringer.”

Den tyske specialist blev stiftet i 2013 og har mere end 7,5 mia. kr. i aktiver under forvaltning fordelt på tre fonde, der tilbyder lån til ejendomsprojekter i Tysklands største byer.

Nye aktiviteter omfatter to nye fonde, hvoraf den ene udelukkende fokuserer på grønne og bæredygtige lån. Fonden vil være pioner for grønne og bæredygtige finansieringsløsninger i overensstemmelse med FN's verdensmål på det tyske marked. De nye fonde lanceres i det nye år.

Ny geografi og vækst
Opkøbet udvider NREP's geografiske rækkevidde og investeringspalette med udgangspunkt i den tyske specialists historik som pioner inden for ejendomsfinansiering uden for banksystemet i Tyskland, ligesom NREP kan levere ressourcer til at accelerere organisations vækst på og uden for hjemmemarkedet.

NREP's interesse i den tyske specialist er strategisk baseret og tager udgangspunkt i den unikke mulighed for at kombinere to virksomheder, der er førende inden for deres respektive områder, ligesom der er et stærkt kulturelt match og en fælles vision om at gøre det byggede miljø bedre.

NREP har længe været på forkant med grønne initiativer, hvor ambitionen om at blive den første internationale ejendomsinvestor med en CO2-neutral portefølje i 2028 er seneste skud på stammen.

Opkøbet forøger NREP’s aktiver under forvaltning til mere end 100 mia. kr.

Kontakter

Billeder

NREP har netop opkøbt en førende tysk specialist og går ind på markedet for ejendomskredit.
NREP har netop opkøbt en førende tysk specialist og går ind på markedet for ejendomskredit.
Download

Information om Nrep A/S

Nrep A/S
Nrep A/S
Southamptongade 4
2150 Nordhavn

+45 3948 4900https://nrep.com/

NREP A/S er en nordisk ejendomsvirksomhed med base i København som udvikler, administrerer, investerer og innoverer for at forbedre det byggede miljø til fordel for alle stakeholdere. NREP har en langsigtet tilgang til værdiskabelse på tværs af sine primære segmenter: Boliger, logistik, plejehjem og kontorer. Virksomheden har flere end 400 ansatte, og ejendomsporteføljen på mere end 5,5 mio. kvadratmeter i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Polen har en samlet værdi på over 90 mia. kr. NREP foretager i gennemsnit mere end en investering om ugen og er en anerkendt pioner inden for bæredygtighed, kundefokus og brug af ny teknologi. Se mere på www.nrep.dk 

Følg pressemeddelelser fra Nrep A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nrep A/S

NREP satser stort på friplejehjem – har netop taget første spadestik i Sorø og Helsinge21.1.2022 12:44:52 CET | Pressemeddelelse

NREP har fået et gennembrud i satsningen på friplejehjem. Inden for det seneste år er to friplejehjem sat i drift. Yderligere tre vil stå færdige i 2023, og det sjette friplejehjem er under projektering. NREP udvider desuden med private daginstitutioner. Indsatsen på området er drevet af demografien og ønsket om at gøre en forskel i både livskvalitet og bæredygtighed.

Ny fremtid for Mjølnerparken: Nyt alment-privat samarbejde skal skabe en tryg, åben og attraktiv bydel22.12.2021 07:30:00 CET | Pressemeddelelse

Mjølnerparken går en ny fremtid i møde. I 2023 overtager NREP ejerskabet og udlejningen af to af de fire karréer i Mjølnerparken, mens Industriens Pension er medinvestor. NREP lover et huslejeniveau, som er til at betale for familier med almindelige indkomster. Sammen med Bo-Vita ønsker de nye ejere at omdanne Mjølnerparken til et trygt, åbent og attraktivt københavnerkvarter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum