Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret med streamingplan 27. januar – 26. februar for de nysgerrige

Del

Se forestillinger og tag på rejse med Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret tilbyder mellem den 27. januar og den 26. februar en række af sine filmede forestillinger og dokumentarfilm på streaming. Det sker gennem to ugentlige visninger på Odin Teatrets YouTube kanal: Den ene på alle onsdage kl. 16 med dokumentarfilm om rejser og byttehandler og den anden foregår fredagene kl. 16 med nogle af Odin Teatrets forestillinger.

Onsdag den 27. januar streames The Country Where Trees Fly, en dokumentarfilm om Holstebro Festuge 2014, der havde titlen Fremtidens ansigter – Fantasmer og fiktioner. Filmen er instrueret af Davide Barletti og Jacopo Quadri og produceret af Fluid Produzioni og Ubulibri. Om fredagen den 29. januar vises In the Beginning was the Idea, en film om Odin Teatrets forestilling Oxyrhincus Evangeliet.

Onsdag den 3. februar streames Dressed in White, hvor en omvandrende spiller, fortolket af Iben Nagel Rasmussen, ankommer til en lille landsby i det sydlige Italien. Fredag den 5. februar præsenteres forestillingen Andersens Drøm.

På flodens to bredder - historien om Odin Teatret og folket i et fremmed land vil blive streamet onsdag den 10. februar, og fredag den 12. februar kan man se forestillingen De store byer under månen.

Onsdag den 17. februar tager streamingen os til Burkina Faso med Roberta Carreri i Dansen i sandet, og fredag den 19. februar er der mulighed for at se de eksotiske farver i Ur-Hamlet med Theatrum Mundi Ensemblet: 94 skuespillere, dansere, sangere og musikere, som repræsenterer flere forskellige teatertraditioner.

En uudgivet film om Odin Teatret på Cuba i 2002 vises onsdag den 24. februar, og forestillingen Det Kroniske Liv afslutter denne streamingcyklus fredag den 26. februar.

Billeder

Information om Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.odinteatret.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum