Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium deltager med et af sine ensembler Ikarus Stage Arts – i børneteaterfestival i Esbjerg

Del

Ved hjælp af Grimms eventyr, klovnerier og gamle teatertraditioner vil Ikarus lege teaterglæden ind i børn med forestillingen Stadsmusikanterne fra Bremen.

Ikarus Stage Arts opfører Stadsmusikanten fra Bremen. Foto: Tommy Bay
Ikarus Stage Arts opfører Stadsmusikanten fra Bremen. Foto: Tommy Bay

I begyndelsen af april skal Nordisk Teaterlaboratoriums unge, internationale ensemble Ikarus Stage Arts deltage i børneteaterfestivalen Aprilfestival i Esbjerg. Her skal de opføre forestillingen Stadsmusikanterne fra Bremen på Rørkjær Skole d. 1. april kl. 14 og 16.30.
Stadsmusikanterne fra Bremen er skabt i samarbejde med Hjerl Hede og bygger på et eventyr af Brødrene Grimm. Ved hjælp af musik, klovnerier og den gamle teatertradition commedia dell’arte (som er en slags komisk maskespil med rødder helt tilbage til Romerriget) ønsker Ikarus at åbne musikkens og teatrets verden for børn på en sjov måde via eventyr.
Forestillingen handler om et æsel, to hunde, en kat, en hane og en rotte, der er løbet væk hjemmefra og møder hinanden på vejen som landstrygere. De slår sig sammen, og i deres søgen efter en ny tilværelse, beslutter de sig for at rejse mod Bremen for at blive musikere - men det er ikke let!

Ikarus Stage Arts er et internationalt ensemble med base i Holstebro bestående af performere fra 10 forskellige lande. Gruppen bliver ledet og instrueret af Carolina Pizarro og Luis Alonso, som begge er skuespillere i Odin Teatret.

Ensemblets repertoire inkluderer gadeteater, parader, teaterforestillinger og teaterkoncerter, hvori musik og bevægelse spiller vigtige roller. Gruppen har medvirket i festivaler i både Europa, Asien og Amerika, og henvender sig til alle slags publikummer i alle aldre.

Udover at at opføre forestillingen Stadsmusikanterne fra Bremen, så optræder ensemblet også med teaterkoncerten Ekkoer af fejring d. 2. april kl. 17 og 19.15 på Rørkjær Skole.

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.Stadsmusikanterne fra Bremen opført på Hjerl HedeVideokanal

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ikarus Stage Arts opfører Stadsmusikanten fra Bremen. Foto: Tommy Bay
Ikarus Stage Arts opfører Stadsmusikanten fra Bremen. Foto: Tommy Bay
Download

Links

Information om Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.odinteatret.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Med poesien som fortolker af verden9.5.2022 13:31:25 CEST | Pressemeddelelse

"Den poetiske løsning" er titlen på en dansk-italiensk multiforestilling, og samtidigt en hyldest til den italienske digter Valerio Magrelli, med digtoplæsning, levende jazzmusik, optræden og meget mere. Valerio Magrelli er en af Italiens mest anerkendte, nulevende forfattere. Multiforestillingen er blevet til gennem et samarbejde mellem Poesi på en torsdag i Holstebro og Associazione Culturale Appercezioni fra Rom, Italien.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum