Xee

Nervepirrende amerikansk sci-fi serie får Danmarkspremiere på Xee den 3. november

Del

Fra holdet bag den prisvindende dramaserie ’24 timer’ kommer den nye, tankevækkende cyber crime serie ’NeXt’. Serien viser, hvad der kan ske, hvis teknologien bliver så avanceret, at den bliver egenrådig og tager over.

Den 3. november kl. 21 har Xee premiere på den nye amerikanske fiktionsserie NeXt. I serien følger man den excentriske, paranoide og geniale tidligere teknologidirektør, Paul LeBlanc. Rollen som LeBlanc spilles af den garvede skuespiller John Slattery, som er bedst kendt for sine roller i hitserierne Mad Men og Veep. I serien kæmper LeBlanc mod den kunstige intelligens neXt, en teknologi som han selv har været med til at skabe. NeXt er blevet så intelligent, at den omskriver sin egen kode og bliver klogere og klogere.

Serien havde premiere i USA den 6. oktober, og Chicago Sun-Times beskriver NeXt som ’En serie der fastholder ens interesse hele vejen igennem takket være en række uventede plottwists, cliffhangers og et helt igennem enestående cast.’

Se traileren til første sæson af NeXt.

I NeXt starter kampen mod teknologien, da LeBlanc opdager, at den kunstige intelligens, han har været med til at udvikle i firmaet Zava, kan udgøre en stor fare for menneskeheden. LeBlanc forsøger derfor at lukke projektet ned, men bliver i stedet smidt ud af firmaet af sin bror Ted (Jason Butler Harner). For at beskytte menneskeheden mod den selvbevidste, intelligente software, teamer LeBlanc (John Slattery) op med specialagenten Shea Salazar (Fernanda Andrade). Sammen forsøger de at bekæmpe den usynlige fjende.

Serien stiller skarpt på, hvad der kan ske, hvis teknologien pludseligt løber løbsk og bruger vores informationer med onde hensigter. For hvordan bekæmper man en utraditionel og usynlig fjende? Se med den 3. november kl. 21 for at følge LeBlanc og Salazars kamp mod neXt. Serien kan selvfølgelig også streames.

  • Xee viser første afsnit af NeXt den 3. november kl. 21.
  • Der er 8 afsnit i første sæson.
  • Medvirkende i første sæson: John Slattery, Fernanda Andrade, Michael Mosley, Gerardo Celasco, Eve Harlow, Aaron Moten, Evan Whitten, Elizabeth Cappuccino, Jason Butler Harner

Billeder

Information om Xee

Xee
Xee
Teglholmsgade 1
0900 København C

Xee er en dansk underholdningskanal. Her finder du et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Xee er et samarbejde mellem YouSee og Fox Networks Group, og kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Udover at være en tv-kanal, kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. Kanalen kan ses af alle med YouSee Tv.

Læs mere om Xee

Følg pressemeddelelser fra Xee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xee

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum