Partnertekst

Montus: Kommunikationskurser styrker dine kompetencer i erhvervslivet

Del
Der er ingen tvivl om, at kommunikation er en grundsten, som vores samfund er bygget op om. Uanset om du arbejder med mennesker eller maskiner, vil kommunikation være i spil enten mundtligt og/eller skriftligt: Med din leder, dine kolleger, kunder, samarbejdspartnere m.fl. Med kommunikation kan du formidle budskaber og slå igennem med dine ord – hvis du altså forstår at formulere dig skarpt. Stærk kommunikation kan du nemlig lære. Her kommer Montus Business Academy ind i billedet.

Montus er et efteruddannelsesinstitut, hvis navn repræsenterer livslang læring – at være i bevægelse og udvikle sig gennem livet. De har efterhånden nogle års erfaring med at fremme kompetencer hos den enkelte med karriererettede kurser som f.eks. et kommunikationskursus.

Bedre stillet med bedre kommunikationsevner

Vil du gerne være skarpere på din faglige dialog og udtrykke dig professionelt, kan du forbedre din faglige position på arbejdsmarkedet ved at udvikle dine kommunikative kompetencer. Med et kursus i kommunikation åbner der sig en verden af værktøjer, du kan bruge til at styrke og målrette din kommunikation og dermed brænde igennem med dit budskab, som de siger.

Der er et bredt udvalg af kommunikationskurser at vælge blandt. Er du f.eks. leder eller sekretær, kan du lære at navigere i rollen og de mange situationer, hvor dine kommunikative kompetencer kommer i spil. Kommunikation er nemlig vigtig. Med redskaberne i orden kan du f.eks. komme i mål med dit ønske om at rykke op i hierarkiet eller vide, hvordan du formulerer dig ud af en situation.

På deres kommunikationskurser har du mulighed for at sparre med underviserne og ligesindede, så du kan få et udbytte, der passer til dine individuelle behov. Kurserne er en afbalanceret middelvej mellem teori og praktiske øvelser, og du får et diplom i hånden, når kurset er nået til vejs ende.

Brugbar viden og praksisnær undervisning trækker gode anmeldelser til

Når øjet glider ned over anmeldelserne fra kursister, der har deltaget på deres kurser, står det klart, at Montus ved, hvad de laver. Meget ros får de. Det er især kompetente undervisere, nyttige værktøjer, der kan anvendes i praksis og flotte kursusfaciliteter, som anmeldelserne har fokus på. Og det går hånd i hånd med deres fem kerneværdier: At Montus’ tilbud, hvor du kan udvikle dine kompetencer, skal være faglige, højaktuelle, kvalitetsorienterede, passionerede og troværdige.

Mange muligheder for at blive klædt på

Montus bryster sig af at tilbyde indbydende, fysiske og flotte rammer og forplejning med lokation i de tre største, danske byer: København, Aarhus og Odense.

Udover kommunikationskurser tilbyder Montus mange andre forskellige kurser, konferencer, uddannelser og interne firmakurser. Det kan f.eks. være, du vil være lige så on point med Excel, HR eller personlig planlægning, som du bliver med din skriftlige og mundtlige kommunikation. På konferencerne afholdes oplæggene af udvalgte foredragsholdere, og uddannelsesforløbene, som er af længere varighed, er bygget op omkring forelæsninger, cases, praktiske øvelser og diskussioner.

De kan også skræddersy indhold til din virksomhed med foredragsholdere og undervisere, som tager udgangspunkt i de enkeltes behov og udfordringer, I er stillet overfor i løbet af arbejdsdagen.

Nøgleord

Billeder

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

Rasmus Bjerg er lyseslukker for Nettopower9.3.2023 08:21:08 CET | Pressemeddelelse

Det landsdækkende elselskab, Nettopower, har for nyligt indgået et samarbejde med skuespiller Rasmus Bjerg. Han er ansigtet på ”Lyseslukkeren”, der både ruller over skærmen i TV og på sociale medier. I den humoristiske reklame er tændte stikkontakter det rene frås, og familiefar Bjerg slukker for alt fra støvsuger til TV i sin jagt på at spare på elregningen. Siden 2012 har Nettopower brandet sig selv som en prisvenlig elleverandør, der hjælper forbrugere til at spare penge på strømmen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum