Guld mod smerter: Gold Implant Clinic oplever stor succes med guldimplantation til kroniske rygsmerter

Del
Speciallægeklinikken Gold Implant Clinic i Aarhus er den førende og mest erfarne klinik i Danmark, der anvender guldimplantationer til behandling af kroniske rygsmerter og ledsmerter. 80% af deres patienter oplever betydelig smertelindring eller lever et helt smertefrit liv efter behandling.

I 2022 viste statistikker fra Sundhedsministeriet, at ca. hver fjerde dansker over 16 år desværre lever med kroniske smerter. Det er i dag et udbredt samfundsproblem, der rammer hårdt. Siden 1996 har Gold Implant Clinic arbejdet for at ændre spillet for en stor del af dem, der kæmper med bl.a. kroniske rygsmerter. Guld mod smerter er en alternativ behandling mod smerter, som klinikken oplever stor succes med.

Gold Implant Clinic dedikeret til at hjælpe folk til et mere smertefrit liv med guldimplantater

Som den første i verden tog speciallæge Hans Kjerkegaard skridtet til at anvende guld mod smerter, der ifølge klinikken er en game-changer til at lindre – og i flere tilfælde komme af med kroniske smerter som slidgigt, diskusprolaps og arvæv efter operationer. Essensen af teknikken er at placere små 24-karat guldstykker omkring leddet, der forårsager smerter.

Nogle af de patienter, der strømmer til klinikken, har oplevet, at behandlinger med fysioterapi og smertestillende andre steder ikke har hjulpet, og de derfor vil prøve at tage andre metoder i brug.

”Dem, der har god effekt af en guldbehandling, oplever sædvanligvis, at smerterne forsvinder gradvist inden for de første 2-3 måneder efter behandlingen. Dette skyldes, at guldet skal have lov til at virke i det område, hvor det er lagt ind. Andre oplever at effekten kommer med det samme. I en del tilfælde bliver man helt smertefri,” skriver speciallægen på https://gold-implant-clinic.com/.

Hos Gold Implant Clinic har de hjulpet tusindvis af patienter. En af dem er Lillian, der tidligere var invalideret af sine rygsmerter efter en diskusprolaps men i dag lever uden smerter:

"Jeg havde voldsomme smerter i ryggen - invaliderende smerter. Jeg kunne ikke klare mig selv overhovedet. Jeg havde hjemmepleje otte gange i døgnet. Mine smerter var forfærdelige og jeg havde ingen livskvalitet […] Guldimplantation har fuldstændig ændret mit liv,” fortæller hun i en video på hjemmesiden.

Fra dyrlæger til speciallæger: Guld mod smerter som en banebrydende behandlingsform

Det var faktisk dyrlægerne, der inspirerede Kjerkegaard til smertebehandlingsmetoden. Siden 1970’erne er metoden anvendt til at behandle ledsmerter hos dyr, og det er stadig en udbredt metode den dag i dag. I 1996 opdagede speciallæge Kjerkegaard, at teknikken også kunne anvendes til at lindre smertetilstande hos mennesker.

Speciallæge Hans Kjerkegaard er en sand pioner. Hans innovative tilgang har gjort guldimplantation til en banebrydende behandlingsmulighed ikke bare til rygsmerter, men til alle led – også dem, der har arvæv efter en operation eller diskusprolapser, der sidder et uhensigtsmæssigt sted.

De årelange erfaringer og succeshistorier resulterer i, at Gold Implant Clinic er den førende smerteklinik og eksperter i guldimplantation som smertebehandling. På klinikken arbejder Hans Kjerkegaard og hans søn for at gøre en forskel for patienterne og hjælpe dem tilbage til en smertefri tilværelse.

Billeder

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

Fra Arvato til Riverty: Fintech-selskab tager nyt navn28.4.2023 09:46:24 CEST | Pressemeddelelse

I en spændende udvikling i oktober 2022 besluttede Arvato Finance at samle alle sine undermærker under ét sammenhængende navn: Riverty. Arvato Financial Solutions, AfterPay, Paigo og Gothia har tidligere opereret som separate enheder, men med Riverty ønsker virksomheden at skabe en mere samlet og klar identitet for sine kunder og styrke sin position i den konkurrenceprægede verden af finansielle tjenester og løsninger.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye