Fra Arvato til Riverty: Fintech-selskab tager nyt navn

Del
I en spændende udvikling i oktober 2022 besluttede Arvato Finance at samle alle sine undermærker under ét sammenhængende navn: Riverty. Arvato Financial Solutions, AfterPay, Paigo og Gothia har tidligere opereret som separate enheder, men med Riverty ønsker virksomheden at skabe en mere samlet og klar identitet for sine kunder og styrke sin position i den konkurrenceprægede verden af finansielle tjenester og løsninger.

Det nye navn er en kombination af ordene "river" og "liberty", som symboliserer virksomhedens kerneværdier. "River" repræsenterer en naturlig og konstant økonomisk strømning, der altid bevæger sig fremad, mens "liberty" symboliserer frihed og muligheden for at træffe de bedst mulige valg i en verden af økonomisk usikkerhed og udfordringer. Det er Riverty.

Større økonomisk fleksibilitet og frihed giver vækst

Riverty er nemlig en fintech-virksomhed med et mål om at udvikle teknologi, som kan hjælpe kunder med at være mere involveret i økonomien og have mere frihed til at vælge det, der passer deres økonomiske behov i forbindelse med online shopping og betaling.

E-handel er blevet mere og mere udbredt, og denne udvikling har ført til øget konkurrence hos online forhandlere. Det kalder på innovative og fleksible løsninger. Rivertys omfattende teknologiske platform kan imødekomme det stigende behov for digitalisering, fleksibilitet og sikkerhed inden for fintech-verdenen og ude i virksomheder.

Riverty dedikerer sig til at skabe innovative finansielle løsninger, der guider kunderne til at navigere i betalingsmuligheder og e-handel og finde nye muligheder for at skabe bedre kunderejser. Riverty vil levere nye tjenester og produkter, som tidligere er kendt fra AfterPay og Arvato Financial Solutions, så erhvervskunder kan implementere fintech-tjenester, og privatpersoner kan opleve mere fleksible betalingsmuligheder. Produkterne er designet til at opfylde kundernes specifikke behov og tilpasse sig til deres økonomiske handlemønstre og udfordringer. Det kan skabe grobund for vækst.

Fra finansiel støtte til verdensomspændende fintech-virksomhed: Rivertys spændende rejse

I 1960'erne blev fundamentet for det, der senere skulle blive Riverty, lagt. Oprindeligt blev virksomheden skabt som en finansiel tjenesteleverandør til Bertelsmanns trykkerivirksomhed. Men det var kun begyndelsen.

Virksomheden voksede hurtigt og tiltrak store internationale kunder. Det førte til en spændende transformation med det centrale element: økonomisk frihed, hvor virksomheden udvidede sine tjenester med alt fra klassisk B2B factoring til bedrageriforebyggelse, kredittjenester, inkasso og et udvalg af betalingsmetoder.

Alt dette førte til, at Riverty nu kan tilbyde moderne finansielle tjenester inden for fintech, der dækker behov hos kunder fra hele verden.

Billeder

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye