Godt Smils nye Cosmetics-koncept: Tandregulering med usynlig bøjle

Del
Danmarks førende tandlægekæde, Godt Smil, har netop launchet deres nye koncept, Cosmetics. Med foreløbig otte topmoderne klinikker som del af det, den nyeste tandteknik og fokus på tandretning og andre kosmetiske tandbehandlinger er de dedikeret til at give dig det smukkeste smil.

Tandregulering er en nødvendighed hos mange danskere. Tidligere har traditionelle bøjler og togskinner været den eneste mulighed for at rette skæve tænder og bid, men i dag er der mere moderne og æstetiske muligheder for tandregulering hos tandlæger landet over. Det er ingen hemmelighed, at clear aligners har taget markedet med storm. Godt Smil mærker en øget interesse for tandregulering med Invisalign bøjle og andre kosmetiske tandbehandlinger som tandblegning og porcelænsfacader. Det har de taget til sig med Cosmetics. Læs mere om konceptet her: https://godtsmil-cosmetics.dk/.

Innovativ tilgang til tandpleje: Dedikerer seks klinikker til nyt koncept

Godt Smil er kendt for at have en innovativ tilgang til tandregulering og lancerer konceptet på mindst 8 af deres 33 topmoderne klinikker (bl.a. i Odense, Aalborg, Aarhus, Randers, Risskov, Amager, Nørreport, Frederiksberg og Roskilde). Her kan danskere få hjælp til at opnå et flottere smil med de nyeste teknikker til tandretning og nogle af de bedste behandlere i branchen, der specialiserer sig i tandregulering med Invisalign og ClearCorrect, som står bag de populære usynlige bøjler.

De gennemsigtige plastikskinner, aligners, er designet til at rette op på flere typertandproblemermere diskret og komfortabelt end ved traditionelle bøjler og togskinner, som har ry for at være generende og iøjnefaldende at have på. Alle Invisalign bøjler bliver specialfremstillede til hver patientved hjælp af den nyeste 3D-teknologi, så skinnerne gradvist flytter tænderne på plads. Og så kan de nemt og hurtigt tages af, hvilket gør det nemmere at rengøre både tænder og skinner.

Det er altså en kombination af at forbedre tændernes sundhed og funktion, men også udseendet både under og efter tiden med bøjle, der munder ud i det nye Cosmetics-koncept. Det ser ud til at give pote, og det afspejles i en lang række af tilfredse patienter, der oplever positive resultater med de kosmetiske tandbehandlinger.

Fra Horsens til hele Danmark: Tandlægeklinikken spæde start som svar på kritik

I 2008 blev den første Godt Smil-klinik grundlagt i Horsens, og siden da har det taget fart. Med 33 klinikker fordelt over hele landet og en vision om at skabe smukke, sunde smil for alle er Godt Smil blevet anerkendt som den førende tandplejekæde i Danmark.

Danske tandlæger blev dengang kritiseret for at have for høje priser sammenlignet med vores nabolande. Med en passion for at give alle adgang til den bedste tandpleje og lave priser var Godt Smil klar til at tage udfordringen op. Antallet af patienter på den nye klinik skød i vejret med hurtig fart – og før de vidste af det, åbnede Godt Smil en stribe af nye klinikker.

Succesen mærker de stadig i dag, og Godt Smil fortsætter deres mission om at give alle adgang til den bedste tandpleje til fornuftige priser, samtidig med at de implementerer den nyeste teknologi og innovative tilgange til tandbehandling.

Nøgleord

Billeder

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

Fra Arvato til Riverty: Fintech-selskab tager nyt navn28.4.2023 09:46:24 CEST | Pressemeddelelse

I en spændende udvikling i oktober 2022 besluttede Arvato Finance at samle alle sine undermærker under ét sammenhængende navn: Riverty. Arvato Financial Solutions, AfterPay, Paigo og Gothia har tidligere opereret som separate enheder, men med Riverty ønsker virksomheden at skabe en mere samlet og klar identitet for sine kunder og styrke sin position i den konkurrenceprægede verden af finansielle tjenester og løsninger.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye