Middelfart Sparekasse

Mimi Dalsgaard er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse

Del
43-årige Mimi Dalsgaard er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse. Prfoto
43-årige Mimi Dalsgaard er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse. Prfoto

Nyt job: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til 43-årige Mimi Dalsgaard, som får sin daglige gang i hovedsædet i Middelfart, hvor hun er startet som privatrådgiver. Hun begyndte som elev i Arbejdernes Landsbank i 2001, men skiftede til Danske Bank i 2006 og har arbejdet der frem til nu, hvor det altså er Middelfart Sparekasses kunder, som får glæde af Mimi Dalsgaards mange års erfaring som rådgiver.

- Det betyder meget for mig at have en god relation til mine kunder, og jeg brænder for at finde de bedst mulige løsninger til hver eneste kunde, så de kan få deres ønsker og drømme opfyldt. Det er derfor, jeg har valgt at arbejde i Middelfart Sparekasse. Her sætter man kunderne i centrum og prioriterer at varetage deres interesser. Sparekassens værdier flugter godt med mine egne, og jeg glæder mig til at skulle arbejde på en af landets bedste arbejdspladser, siger Mimi Dalsgaard, som er gift og bor i Odense med sin mand og deres to sønner.

Hun bruger en ikke uvæsentlig del af sin fritid i diverse sportshaller, da begge drenge spiller håndbold. Derudover er hun frivillig på Odense Hospice.

Familien holder meget af at rejse og udforske verden – og når Mimi Dalsgaard skal slappe af, elsker hun at gå en tur eller at stå i køkkenet og bage eller lave spændende mad.

Billeder

43-årige Mimi Dalsgaard er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse. Prfoto
43-årige Mimi Dalsgaard er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse. Prfoto
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Christian Trans er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg-afdeling10.2.2023 11:55:14 CET | Pressemeddelelse

Nyt job: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en erfaren herre i sparekassens afdeling i Esbjerg. Det er 50-årige Christian Trans, som nærmer sig tre årtier i finanssektoren. Christian Trans har både været privatrådgiver, souschef og privatkundechef. Han startede i Danske Bank i Esbjerg i 1993 og har på nær en toårig afstikker til et job som mægler ved Danbolig i 2014 befundet sig i finanssektoren lige siden. Han var souschef i Danske Bank i Esbjerg, inden han var med til at Starte Spar Nord op som privatkundechef i byen. Siden 2016 har Christian Trans været privatrådgiver i Skjern Bank i Esbjerg, men nu er det altså kunderne i Middelfart Sparekasse, som får gavn af Christian Trans’ kompetencer. - Noget af det bedste ved jobbet som rådgiver er kontakten og dialogen med kunderne. At følge dem igennem livets faser – både op- og nedture – og være med til at finde de bedste løsninger til folk. Det ser jeg også frem til i jobbet i Middelfart Sparekasse, som jeg har valgt af flere år

Anne Ravn er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg10.2.2023 11:44:08 CET | Pressemeddelelse

Nyt job: Middelfart Sparekasse har ansat 37-årige Anne Ravn som rådgiver i sparekassens afdeling i Esbjerg, hvor hun bor med sin mand, Michael, og deres to piger på 11 og 8 år. Anne Ravn er født og opvokset i Esbjerg og kommer til Middelfart Sparekasse fra en tilsvarende stilling i Skjern Bank, hvor hun startede i 2006. - Jeg har valgt at skifte til Middelfart Sparekasse, da de har et godt ry i Esbjerg. Desuden har jeg en tidligere kollega, som nu arbejder i sparekassen og altid kun har talt positivt om den, så jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang. Jeg brænder meget for samarbejdet med kunderne og kan godt lide at finde den rigtige løsning, så deres drømme bliver opfyldt, og det hele går op i en højere enhed, siger Anne Ravn. Fritiden går med mand, børn og gode venner. Dertil holder Anne Ravn sig i form med en tur i ProRepubliq Esbjerg et par gange om ugen – som oftest tidligt om morgenen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum