
Meyers åbner officielt den nyrenoverede restaurant SULT
Mad og film taler sammen hos SULT, når Meyers den 9. september officielt lancerer den nyrenoverede restaurant i Cinemateket med en menu fuld af filmreferencer og en kavalkade af events.

Med Meyers' overtagelse af SULT i Cinemateket har restauranten været igennem en gastronomisk opdatering, og indretningen har fået en kærlig overhaling. En officiel åbning i marts blev udskudt pga. coronapandemien - noget af en cliffhanger - men den 9. september 2020 lanceres SULT så endelig med en spritny menu fuld af referencer til filmens verden og et eventprogram, der bl.a. byder på ”Dinner and a Movie”, weekendbrunch, filmquizzer, Burger & Banko og en række andre initiativer, der vil gøre det til en endnu større oplevelse at tage i biografen.
Jules Winnfields Big Kahuna Burger og Jack LaMottas livret
Holdet bag SULT er gået på opdagelse i filmhistoriens rige katalog af scener, hvor mad spiller en hovedrolle, og således byder det nuværende aftenkort på ”Big Kahuna Burger” fra ”Pulp Fiction”, ”Flat Iron Steak” fra ”Raging Bull”og falafelretten fra ”He died with a Felafel in his hand”.
”SULT skal være er et uhøjtideligt spisested, hvor vi undersøger de mange muligheder i grænselandet mellem mad og film. Vores drive in bio Verdens Bedste Køretur, som vi lavede med Cinemateket i maj, var for så vidt også et eksempel på den interesse,” siger Claus Meyer.
Udover Hollywoods fortællinger er menuen hos SULT inspireret af dinerens burgere og deli’ens hurtige bidder. Det er comfort food, der er lige at gå til, men lavet ordentligt. I ”Lille Sult”, som er SULTs tilbud om dagen, kan man bl.a. nyde sødt bagværk, lune panini, kaffe eller et glas vin. Hver weekend byder SULT på en af byens mest overdådige brunchbuffeter. Konceptet har eksisteret længe, men kvalitet og håndværk har nu fået et nøk opad.
Dinner & a movie
I samarbejde med Cinemateket vil SULTs køkkenhold understøtte aktuelle film, festivaler og arrangementer med specialmenuer. Et eksempel på det er ”Dinner & a Movie”, som er SULTs svar på en teatermenu, hvor man kan nyde en ”Helaftensfilm” med 5 retter af tre serveringer, som er tematiseret ift. Cinematekets program.
Gæt en film
Som et ekstra krydderi på filmoplevelsen, inviterer SULT på tilbagevendende arrangementer hver anden uge, eksempelvis vil der den første og næstsidste torsdag i måneden være henholdsvis ”Filmquiz og Middag” og ”Burger & Banko”. Her vil man kunne opleve kendte og mindre kendte ansigter fra filmens verden deltage på slap line. Første omgang af ”Burger & Banko” ruller af stablen den 17. september. Derudover vil SULT og Cinematekets fælles arrangement ”Film, Tapas og Cocktails” også være en fast del af programmet.
NOTE: Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og tager forbehold for Covid-19 ved vores lancering, daglige drift og ved afvikling af events.
Nøgleord
Kontakter
Maja Jensen
PR Rådgiver
presse@meyers.dk
+ 45 2189 9171
Billeder
Links
Information om Meyers
Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Meyers opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.
Følg pressemeddelelser fra Meyers
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Meyers
Færre gæster om bordet til jul og nytår betød alligevel flere kunder hos Meyers19.1.2021 10:17:18 CET | Pressemeddelelse
10 tons kartofler, 4.000 liter skaldyrsbisque og 30.000 ølandsboller. Med små men talrige bestillinger skabte Corona-restriktionerne travlhed i køkkenerne hos Meyers.
Giv 2020 sablen, og flæk 2021-boblerne med et gakket redskab i nyt online-fællesskab21.12.2020 09:10:51 CET | Pressemeddelelse
Claus Meyer med en sneskovl. Mikkel Bjergsø med et cykelstel. Jonathan Soriano med en øse. Kendte kræfter fra vinens, øllets og madens verden er gået sammen om at skabe ekstra nytårsgøgl via digitale fællesskaber i et år, hvor antallet af festdeltagere skal formindskes.
Undgår Corona-madspild: Tusindvis af strandede østers forvandles til ren velsmag18.12.2020 09:01:31 CET | Pressemeddelelse
Med størstedelen af landets restauranter lukket ned, var gode råd dyre for sea food-leverandøren Fiskerikajen. Pludselig lå de inde med et stort lager af luksuriøse men letfordærvelige østers. Nu går de sammen med Meyers om at forvandle potentielt madspild til madglæde med en storstilet produktion af østerssauce efter asiatisk forbillede.
Meyers Bageri åbner pop-up i Det Kongelige Teater1.12.2020 12:25:26 CET | Pressemeddelelse
Holdet omkring Meyers Bageri er klar med en pop-up i den historiske foyer og tidligere Café August B i Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv. Den ny café og kaffebar byder på morgenmad og frokost med afsæt i de gode sager fra ovnene 300 meter nede ad vejen i bageriet på Store Kongensgade. Desuden lanceres i løbet af december og januar et helt nyt sortiment af kager, udviklet af den unge konditor Freja Krarup Johansen, der kommer fra en stilling som chefkonditor hos vinderen af Bocuse d’Or 2019 Kenneth Hansen på Svinkløv Hotel. Dørene slås op tirsdag 1. december kl. 08.
Salget mere end fordoblet: Mad til mortensaften hitter på nettet10.11.2020 11:10:37 CET | Pressemeddelelse
Aflyste fester og strikse forsamlingsforbud gør, at danskerne samles om de traditionsrige måltider på nye måder. Hos Meyers hæver man forventningerne til salget af jule- og nytårsmenuer, efter salget af mortensaftenmenuer er steget med 169% i forhold til 2019.
Klar med skræddersyede virtuelle julefrokoster: Folkene bag Musik i Lejet nytænker med Meyers26.10.2020 08:45:13 CET | Pressemeddelelse
Med anbefalingen om aflysning af sociale arrangementer og et forsamlingsforbud på 10 personer, er danske virksomheder tvunget til at tænke ud af boksen, hvis de stadig ønsker at samle medarbejderne til julefrokost. Meyers og kulturbureauet Good Boys Agency har en fælles løsning.
I dag åbner Meyers traktørstedet Fasangården i Frederiksberg Have1.10.2020 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Den 1. oktober 2020 slår køkkenchef Anika Madsen dørene op til den historiske bygning Fasangården. Den tidligere kongelige embedsbolig skal nu være traktørsted for gæster i Frederiksberg Have.