Mange danskere betaler for meget til forsikring

Del

Det er de færreste, der tænker på deres forsikring. Det er ofte først, når uheldet er ude, at de opdager, hvad det er, de rent faktisk har betalt for. Det betyder desværre også, at mange danskere kunne få en billigere eller bedre forsikring. Det eneste det kræver, er, at du aktivt forholder dig til dine forsikringsbehov.

Det er enormt vigtigt at have den rigtige forsikring. Den kan nemlig beskytte dig mod omkostningerne ved alt fra tyveri og brand til et brækket ben.

Derfor er det enormt vigtigt at forholde dig til dine forsikringsbehov. Hvis du f.eks. dyrker ekstremsport, er det en god idé med en særlig ulykkesforsikring, som dækker skader fra netop den type sport.

Har du derimod et stort hus fyldt med dyre møbler, er det vigtigt med en ordentlig tyveriforsikring. På den måde er du helt sikret, hvis der skulle opstå noget uventet.

Det viser sig dog, at det er de færreste danskere, som har styr på deres forsikring. Mange betaler for ting, de slet ikke har brug for. Eller også betaler de mange penge for en dårlig forsikring, der ikke dækker dem rigtigt. Og der er derfor mange, som kan spare penge ved at sætte sig bedre ind i deres forsikringsbehov.

Forsikringsmarkedet er uoverskueligt

For mange virker det uoverskueligt at gå i gang og skifte forsikringsselskab. Det betyder, at forsikringerne får lov til at stå hen – måske både for dyrt og med alt for dårlig dækning.

Heldigvis findes der i dag hjælp at hente til indhentning af forsikringstilbud. En af de virksomheder der hjælper danskerne med at finde den rigtige beskyttelse, er Forsikringsportalen. De har kontakt til langt de fleste danske forsikringsselskaber i Danmark, og kan derfor nemt indhente tilbud på dine vegne.

Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger og dine ønskede forsikringer. Efter 2-3 dage får du tre forskellige tilbud på dine forsikringsønsker. Det er nemt og hurtigt, og du slipper selv for bøvlet med at indhente tilbud. Og så er det helt gratis – og du slipper for opfølgende opkald fra emsige forsikringssælgere.

Det er vigtigt at indhente flere tilbud

Forsikringsmarkedet er stort – og de forskellige virksomheder tjener mange penge på deres salg. Derfor er det også svært at gennemskue, om et tilbud er godt eller dårligt. Derfor er det også enormt vigtigt at indhente mere end ét tilbud.

Ved at tage den første og bedste forsikringspakke er der nemlig en stor risiko for at betale for meget. Men ved at indhente tilbud fra minimum tre forskellige selskaber, er det let at se, hvor prislejet ligger. Det gør det også nemmere at sammenligne vilkår og dækningsgrader.

Hvis alle danskere tog deres forsikringsbehov seriøst, ville mange penge blive sparet. Det er nemlig et af de områder, der ofte bliver glemt. Og med månedlige indbetalinger løber det hurtigt op i en stor sum.

Det er desuden vigtigt at have den rigtige dækning, hvis uheldet er ude. Med den forkerte forsikring er der risiko for, at selskabet ikke dækker skaderne. Og så har den månedlige betaling svaret til at smide penge ud ad vinduet meget længe.

Nøgleord

Kontakter

Forsikringsportalen
kundeservice@forsikringsportalen.dk

Billeder

Information om Web4Bizz

Web4Bizz
Marielundvej 46
2730 Herlev

Forsikringsportalen.dk er en hjemmeside, hvor du kan få skabt overblik over dine forsikringer og muligheder!

Følg pressemeddelelser fra Web4Bizz

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Web4Bizz