Nordisk Teaterlaboratorium - Odin TeatretNordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Louise Ejgod Hansen overtager posten som bestyrelsesformand

Del

Nyt år betyder ny bestyrelsesformand for Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret.

I Danmark har vi en digter som hedder Henrik Nordbrandt. Vi har også verdensteatret Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret. Deres forestilling MYTHOS er baseret på Henrik Nordbrandt digte. 

Da Louise Ejgod Hansen som Æstetik og Kultur-studerende på Aarhus Universitet så Odins ensemble-skuespillere opføre MYTHOS, ramte og rørte det hende dybt. Oplevelsen var medvirkende til, at hun fokuserede på teater på sin kandidatuddannelse. Efterfølgende skiftede hun til Dramaturgi, hvor hendes ph.d.-afhandling om egnsteaterordningen også havde en klar relevans for Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret.  

Pr 1. januar 2020 er Louise Ejgod Hansen tiltrådt som bestyrelsesformand for Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatrets bestyrelse. Hun overtager posten fra Søren Kjems, der har bestyret formandsposten siden 1992. 

Det er ikke nogen hemmelighed at Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret befinder sig i en overgangsperiode. Nuværende administrator Per Kap Bech Jensen overtager ansvaret som direktør for hele teatret fra 2021. 

Louise Ejgod Hansen har været medlem af bestyrelsen siden 2014 og besidder den erfaring og indsigt, som er nødvendigt for være med til at bære teatret ind i det nye.

Til daglig er hun forskningsleder ved Center for Kulturevaluering, på Aarhus Universitet. De sidste syv år har hun beskæftiget sig med kulturpolitisk forskning, og er landets førende ekspert inden for publikumsudvikling. Hun har indgående kendskab til danske egnsteatre, scenekunst og teaterpolitik. 

I januar 2020 består Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatrets bestyrelse af:

Louise Ejgod Hansen (formand)

Søren Kjems (næstformand) 

Lene Dybdal

Karoline H. Larsen

Peter Christensen Teilmann

På vegne af hele teatret ønskes Louise tillykke. Vi glæder os til samarbejdet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.odinteatret.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

IKARUS STAGE ARTS PÅ ÆRØ24.6.2021 18:39:21 CEST | Pressemeddelelse

Ikarus Stage Arts fra Nordisk Teaterlaboratorium har været en tur på Ærø. Her optrådte de i Den gamle Købmandsgaard samt lavede parader igennem byerne Ærøskøbing og Marstal. Her blev forbipasserende et medfølgende publikum, sammen med de institutioner som var inviteret med. Herunder deltog børnehaverne Kernehuset og Pippihuset, en klasse fra Marstal skole, og børn fra Ærø Friskole Begivenhederne var arrangeret i samarbejde med bibliotekerne på Ærø.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum