Fonden for Entreprenørskab

Lokal efterskole vinder landsækkende idekonkurrence for grundskoler

Del

Vinderne i en landsdækkende idekonkurrence for grundskoler er netop fundet. Fire dygtige efterskoleelever fra Vesterdal Efterskole i Nørre Aaby nær Middelfart vandt for et brætspil, der sætter fokus på FOMO og stress.

Fra venstre: Kirstine Vase Hagn-Meincke, Villads Roschmann, Thit Dam, Birk Aner Storm,
Fra venstre: Kirstine Vase Hagn-Meincke, Villads Roschmann, Thit Dam, Birk Aner Storm,

Foran et kæmpe publikum på hundredevis af tilskuere til Danish Entreprenurship Festival i Øksnehallen København vandt fire dygtige efterskoleelever prisen som vinderne af en landsdækkende idekonkurrence for grundskoler. 

Villads Roschmann, Birk Aner Storm, Kirstine Vase Hagn-Meincke og Thit Dam fra Vesterdal Efterskole i Nørre Aaby nær Middelbart vandt 10.000 kr. for idéen til et brætspil, der sætter fokus på fear of missing out (FOMO) og stress. 

- Det er så fantastisk at stå her og have vundet. Vi har brugt to måneder på vores idé, og det har været et spændende forløb med fokus på kreativitet, og hvordan man kan føre ting ud i virkeligheden, så vi er meget glade, siger Kirstine Vase Hagn-Meincke, efter at hun er trådt ned ad hovedscenen i Øksnehallen til Fonden for Entreprenørskabs Danish Entrepreneurship Festival. 

I alt deltog 101 elever fordelt på 21 hold i Idekonkurrencen for grundskoler. Formålet er at give alle unge i Danmark mulighed for at teste og afprøve deres idéer uden for uddannelsesrammen og foran erhvervsfolk og iværksættere fra hele landet.
Dagen i Øksnehallen var kulminationen, hvor eleverne pitchede deres idéer foran grupper af dommere, som til voterede om den endelige vinder. 

Udover Idekonkurrencen bestod Danish Entrepreneurship Festival af adskillige konkurrencer. Hundredevis af fremtidens potentielle iværksættere og innovative medarbejdere stillede op til Danmarks største entreprenørskabsfestival i Øksnehallen. Her pitchede folkeskoleelever og elever fra ungdomsuddannelser og videregående uddannelser deres idéer til, hvordan vi løser fremtidens udfordringer i Danmark.

Kontakter

Elevernes lærer:
Jens Groth Katballe
50471350
Jensgk@gmail.com

Billeder

Fra venstre: Kirstine Vase Hagn-Meincke, Villads Roschmann, Thit Dam, Birk Aner Storm,
Fra venstre: Kirstine Vase Hagn-Meincke, Villads Roschmann, Thit Dam, Birk Aner Storm,
Download

Links

Information om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab
Fonden for Entreprenørskab
Ejlskovsgade 3D
5000 Odense C

https://www.ffefonden.dk

Om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab vil inspirere børn og unge og give dem evnen til at tænke og agere entreprenant og innovativt, så de kan lykkes i en global og omskiftelig verden. Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Fonden fungerer desuden som nationalt videncenter for opsamling, udvikling og udbredelse af viden om entreprenørskabsundervisning på alle niveauer af uddannelsessystemet

 

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum