LEGOLAND Billund

LEGOLAND® vil bygge verdens højeste LEGO® tårn

Del

Fra den 26. juni til den 30. juni er der LEGO® World Tower i LEGOLAND® Billund. Sammen med gæsterne skal LEGOLAND forsøge at bygge verdens højeste LEGO tårn og dermed slå den nuværende rekord på 36 meter

LEGO® World Tower
LEGO® World Tower

Der er et vaskeægte verdensrekordforsøg på programmet, når LEGO® World Tower løber af stablen i LEGOLAND®. Fra tirsdag til lørdag i uge 26 vil der blive bygget på livet løs for at toppe den nuværende rekord på 36 meter.

Byggeeventen vil foregå ude foran LEGOLAND som afrunding på en måned fyldt med fødselsdagsaktiviteter.

”LEGO World Tower bliver en fed afslutning på vores fødselsdagsmåned. Hvad er mere passende end at begynde de næste 50 år med at jagte en verdensrekord og forsøge at bygge verdens højeste LEGO tårn,” siger Pernille Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Dobbelt verdensrekordforsøg

Når den sidste klods skal sættes på den 30. juni, er det ikke det eneste verdensrekordforsøg, der bliver sigtet efter. Oppe fra 38 meter er planen nemlig at sende en fodbold ned, som skal tæmmes før den rammer jorden.

”Når der nu er VM i fodbold, og vi også jagter en verdensrekord, så hev vi fat i YouTuberen Brian Brizze for at høre, om han var med på et vildt forsøg, og det var han heldigvis. Hvis det lykkes, vil det også være verdensrekord, og det er da ikke tosset at kunne slå to verdensrekorder på en dag,” siger Pernille Steffensen.

Der vil også være forskellige byggeaktiviteter og konkurrencer i forbindelse med LEGO World Tower. 

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig Tlf. 79 50 18 01 / kasper.tangsig@LEGOLAND.dk

Billeder

LEGO® World Tower
LEGO® World Tower
Download
LEGO® World Tower
LEGO® World Tower
Download
LEGO World Tower i LEGOLAND Billund 2011
LEGO World Tower i LEGOLAND Billund 2011
Download
Brizze
Brizze
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

50 år med LEGOLAND® - skulle afhjælpe et problem på fabrikken6.6.2018 11:19pressemeddelelse

I begyndelsen af 1960’erne havde LEGO® produkterne så stor succes, at over 20.000 gæster årligt besøgte fabrikken i Billund. De mange gæster på fabrikken lagde grundstenen til den første LEGOLAND® park, som åbnede i Billund med 625.000 gæster det første år, og her 50 år senere er der otte LEGOLAND parker verden over, som samlet har mere end 15 millioner gæster om året. LEGOLAND fylder 50 år den 7. juni 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum