LEGOLAND Billund

LEGOLAND® henter ny direktør i Lidl

Del

Michael Ottesen bliver ny direktør i LEGOLAND® Billund og kommer fra en stilling som regionsdirektør i Lidl Danmark.

Michael Ottesen tiltræder som ny direktør i LEGOLAND Billund fra 1. september
Michael Ottesen tiltræder som ny direktør i LEGOLAND Billund fra 1. september

Fra 1. september tiltræder Michael Ottesen, der i dag er regionsdirektør for Lidl Øst, som ny direktør i LEGOLAND® Billund. Michael Ottesen overtager stillingen fra Christian Woller, som har fået en ny stilling i Merlin Entertainments.

- Michaels lange erfaring med både drift, forretningsudvikling og ledelse af store teams er et perfekt match til rollen som direktør for LEGOLAND Billund. Jeg er sikker på, at han med sine kompetencer hurtigt vil lære vores branche at kende og tage oplevelserne i LEGOLAND til nye højder, siger Christian Woller, Regional Managing Director i LEGOLAND Resorts.

Michael Ottesen tiltræder stillingen med en god forståelse for internationale organisationer og stærke ledelsesmæssige kompetencer, men selvom den lange karriere hidtil har været inden for detailbranchen i blandt andet Aldi Danmark og Lidl Danmark, så glæder han sig til at få nøglerne til LEGOLAND Billund og lære hele organisationen at kende.

- Jeg glæder mig først og fremmest til at få lov til at stå i spidsen for en organisation, der virkelig er synonym med noget, vi er stolte af i Danmark. Og så glæder jeg mig til at møde medarbejderne og opleve, hvordan man gør sig klar til en sæson og være med, når det hele peaker, siger Michael Ottesen, kommende direktør i LEGOLAND Billund.

Har allerede et godt kendskab til parken

Michael Ottesen er født og opvokset i Vejle og har boet i Vejle hele sit voksenliv. Så selvom han ikke har arbejdet i branchen før, har han et godt kendskab til LEGOLAND som gæst, og har oplevet parken mange gange med sin kone og deres tre børn, der i dag er 11, 15 og 17 år.

- Vi har haft sæsonpas med børnene og har besøgt LEGOLAND adskillige gange, så jeg har et godt indtryk af, hvad jeg træder ind i fra et gæsteperspektiv. Nu skal jeg til at lære organisationen at kende indefra, og det vil jeg blandt andet gøre ved at komme ud og opleve, hvad det vil sige at være medarbejder i LEGOLAND, forklarer Michael Ottesen.

Michael Ottesen er også klar over, at han overtager en veldrevet forretning, og at der ikke er behov for de helt store ændringer her og nu, men derfor mener han stadig, der er potentiale i LEGOLAND.

- Jeg skal ikke ind og lave en stor turnaround, men jeg tror stadig, der er ting, der kan lægges ovenpå – og det hele starter i gæsteoplevelsen og hos de medarbejdere, der møder gæsterne hver dag, siger Michael Ottesen.

LEGOLAND i Billund har 250 faste medarbejdere og cirka 1.600 sæsonansatte. I det senest offentliggjorte regnskab for 2022 havde parken en omsætning på 871 millioner kroner og et resultat efter skat på 193 millioner kroner.

For yderligere oplysninger og interviewforespørgsel kontakt pressemedarbejder, Bolette Aarhus Enghave på 2922 8991 eller Bolette.AarhusEnghave@LEGOLAND.dk
Michael Ottesen har mulighed for at deltage i korte telefoninterviews efter aftale – og har derefter mulighed for at deltage i fysiske interviews i Billund, efter han tiltræder 1. september.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye