Godt Smil

Led af tandlægeskræk: Nu åbner kendt iværksætter tandklinik nummer 30

Del

Med åbningen af Godt Smil-klinikken i Randers runder serieiværksætter Anders Bjergegaards kæde 30 klinikker. Flere nye klinikker og indtog i Sverige og Norge er på tegnebrættet.

Med en galoperende tandlægeskræk lå det langt fra i kortene, at Anders Bjergegaard skulle tilbringe størstedelen af sin arbejdstid på tandlægeklinikker rundt om i landet. Nu kan serieiværksætteren fejre åbningen af Godt Smil-klinik nummer 30, der åbner i Randers til april.

– Det er en vigtig milepæl for hele kæden og kulminationen på en vækstrejse, der startede meget nervepirrende. Ambitionen var at få danskerne til at droppe turene til Sverige og Tyskland for at få tandbehandlinger med priser, der var 50-70 procent lavere end gennemsnittet i branchen. Derfor var det var først, da vi åbnede klinik nummer tre, at vi ikke længere tabte penge på vores patienter, siger Anders Bjergegaard.

Åbningen af den tredje klinik betød, at Godt Smil kunne opnå stordriftsfordele, der var med til at skyde væksten i vejret og danne fundamentet for, at kæden kunne blive landsdækkende.

Optimering og forbedring er min passion

Man kan roligt sige, at det langt fra altid har ligget i kortene, at Anders Bjergegaard skulle drive en kæde af tandlægeklinikker.

– Inden jeg i 2008 åbnede den første Godt Smil-klinik, anede jeg absolut intet om tandlægebranchen. Jeg har faktisk lidt af voldsom tandlægeskræk det meste af mit liv, siger Anders Bjergegaard.

Når Godt Smil alligevel er blevet en succes, skyldes det ifølge Anders Bjergegaard en tilgang til iværksætteri, der adskiller ham fra mange andre iværksættere.

– For nogle iværksættere handler det om at forene en personlig interesse inden for et givet felt med arbejdslivet. Det gør det ikke for mig. For mig handler det mere om at identificere en branche, hvor jeg kan bruge mit talent for at optimere og forbedre på processerne, sådan at kundeoplevelsen bliver virkelig god, siger Anders Bjergegaard.

Ser mod Norge og Sverige

Med 625 medarbejdere og 200.000 faste patienter er Anders Bjergegaard klar til at fortsætte Godt Smils vækst. Planen er at åbne 3-4 nye klinikker hvert år.

– Vi har en målsætning om at være så tæt på vores patienter som muligt. Derfor er der rigtig mange byer i Danmark, som vi er interesserede i at åbne i. Det kræver bare de rette lokaler og en dygtig tandlægepartner, siger Anders Bjergegaard, der også drømmer om at overføre Godt Smils koncept til Norge og Sverige.

– Det er markeder, hvor vores koncept vil passe godt ind, slutter han.

Nøgleord

Kontakter

Anders Bjergegaard
Direktør, Godt Smil
(+45) 28 87 49 14
arb@godtsmil.dk

Billeder

Links

Information om Godt Smil

Godt Smil
Godt Smil
Ormhøjgårdvej 10B
8700 Horsens

http://www.godtsmil.dk

Godt Smil består af 30 tandlægeklinikker, der har som vision at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til priser, der matcher niveauet i Tyskland og Sverige. Klinikkerne behandler dagligt over 1.500 patienter. www.godtsmil.dk

Følg pressemeddelelser fra Godt Smil

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Godt Smil

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum