Xee

Lars Hjortshøj er tilbage i fjerde sæson af ‘Sunday’

Del

Optagelserne til sæson fire af Xee’s populære komedieserie ‘Sunday’ - med Melvin Kakooza i hovedrollen og Jesper Rofelt i instruktørstolen - er netop gået i gang. I fjerde sæson vender Lars Hjortshøj tilbage i rollen som den forsvundne sportsdirektør, Bjarne Skoubo.

Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj under optagelserne til sæson 4 af 'Sunday'. Foto: Emil Heinsen
Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj under optagelserne til sæson 4 af 'Sunday'. Foto: Emil Heinsen

Tv-serien ’Sunday’, hvor Melvin Kakooza spiller kenyanske Sunday, der er hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia, er forlænget med en fjerde sæson, som får premiere på Xee i 2021. Optagelserne til fjerde sæson er netop gået i gang, og i den vender Lars Hjortshøj tilbage i rollen som sportsdirektøren Bjarne Skoubo. En rolle han også spillede i første sæson af ’Sunday’.

"Jeg glæder mig i vildskab til et comeback i ‘Sunday’ i rollen som Bjarne Skoubo - sportsdirektøren, der forsvandt ud af klubben efter rod i økonomien. Nu vender han tilbage, og denne gang med skumle planer tør jeg godt sige, uden at afsløre for meget. Jeg holder meget af, at spille sammen med Melvin, og er glad for en plads i holdopstillingen til den nye sæson," fortæller en begejstret Lars Hjortshøj. 

Melvin Kakooza er også glad for at have Lars Hjortshøj tilbage på holdet.

“Det er altid fantastisk at møde ind på settet, og det er et glædeligt gensyn med Lars Hjortshøj, som altid gør det sjovere at gå på arbejde,” fortæller Melvin, som også roser de to forfattere, Jesper Rofelt og Søren Felbo, til skyerne, mens han afslører, at det bliver en virkelig god sæson.

I fjerde sæson indtages de bærende roller fortsat af Melvin Kakooza (Sunday), Anders Brink (cheftræner Frederik), Thue Ersted Rasmussen (Jonas), Birthe Neumann (Birgit Schaefer), Kurt Dreyer (Bent Åge) og Nadia Kvist (Maria).

Der kommer dog også nye gode præstationer til i kraft af Marco Ilsø, som er kendt fra HBO-serien ‘Vikings’, Josefine Tvermoes og Judith Rothenborg kendt fra DR’s ‘Mormor på Mandejagt’.

Allerede dette efterår kan man se tredje sæson af ’Sunday’ på Xee. Her spiller Mick Øgendahl den nye chef for trænerteamet, Tommy Olsen.

Læs mere om sæson tre af Sunday her

’Sunday’ er den mest streamede danskproducerede serie på Xee, og fjerde sæson forventes at få premiere på tv- og streamingkanalen i 2021. Første og anden sæson kan streames på Xee nu, mens sæson tre har premiere til efteråret 2020.

Der er 8 afsnit i alle sæsoner.

Medvirkende i sæson fire: Melvin Kakooza, Anders Brink Madsen, Per Teglhus, Thue Ersted Rasmussen, Kurt Dreyer, Nadia Kvist, Lars Hjortshøj, Birthe Neumann, Marco Ilsø, Rikke Bilde, Thor Gotfredsen, Josefine Tvermoes, Mick Øgendahl, Judith Rothenborg.

Billeder

Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj under optagelserne til sæson 4 af 'Sunday'. Foto: Emil Heinsen
Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj under optagelserne til sæson 4 af 'Sunday'. Foto: Emil Heinsen
Download
Foto: Emil Heinsen
Foto: Emil Heinsen
Download

Information om Xee

Xee
Xee
Teglholmsgade 1
0900 København C

Xee er en dansk underholdningskanal. Her finder du et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Xee er et samarbejde mellem YouSee og Fox Networks Group, og kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Udover at være en tv-kanal, kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. Kanalen kan ses af alle med YouSee Tv.

Læs mere om Xee

Følg pressemeddelelser fra Xee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xee

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum