Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikter: Ros til Venstre for moms-forslag

Del

Venstre vil halvere momsen fra 1. juni og året ud. Forslaget imødekommes med glæde i Landdistrikternes Fællesråd.

Forud for partilederdebatten torsdag aften foreslår Venstre at halvere momsen fra 1. juni og året ud. Formålet er at øge danskernes forbrug, idet varerne bliver billigere, når momsen sættes ned.

Det er god samfundsræson, som vil gavne de danske landdistrikter, mener formanden for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard.

- Venstre kommer med et politisk forslag som én til én vil gøre en forskel, der kan mærkes i de danske landdistrikter. Det vil holde hånden under de arbejdspladser, som efterhånden synes mere og mere skrøbelige jo længere, vi er kommet ind i krisen, siger Steffen Damsgaard og tilføjer:

- Mange mennesker i de danske landdistrikter går hver dag på arbejde i det såkaldte Produktionsdanmark. Det er deres job, som risikerer at flytte ud af landet, hvis ikke den økonomiske politik sørger for at stimulere forbruget. Derfor håber vi, at resten af Christiansborg vil støtte op om forslaget, lyder det fra Steffen Damsgaard.

Momsen ligger i dag på 25 pct., så Venstres forslag vil betyde, at momsen fra 1. juni og resten af året kommer ned på 12,5 pct.

Nøgleord

Kontakter

Eva Østergaard, kommunikations- og pressekonsulent i Landdistrikternes Fællesråd, tlf. 53 85 01 36, mail: eoe@landdistrikterne.dk

Billeder

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 56 kommuner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer, de lokale aktionsgrupper samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum