Lolland Kommune

Lån formanden for Fritids- og Kulturudvalget på biblioteket

Del

Sektoren for Kultur, Fritid og Borgerservice i Lolland Kommune vil udvikle dialogformerne for at sikre en god kontakt mellem borgerne og den politiske ledelse. Derfor kan du som noget nyt låne formanden for Fritids- og Kulturudvalget på biblioteket.

Borgerinddragelse har været et vigtigt element i arbejdet med den eksisterende kultur- og fritidspolitik, og formanden for Fritids- og Kulturudvalget Tine Vinther Clausen ønsker at fortsætte i samme spor.

”Det er i mødet mellem mennesker, at tingene sker. Derfor vil jeg gerne være tilgængelig og have direkte kontakt med borgerne. Og det kan jeg på biblioteket. Det er borgernes sted, og det er et uformelt, afslappet miljø,” fortæller Tine Vinther Clausen.

Sammen med en medarbejder i kommunen vil Tine Vinther Clausen foreløbig stå til rådighed den 5. og 19. marts 2018 for alle, der har gode idéer eller spørgsmål til fritids- og kulturområdet i kommunen. Samtalerne skal omhandle emner inden for Fritids- og Kulturudvalgets ansvarsområde, og de må ikke træde i stedet for egentlig sagsbehandling i kommunen.

”Jeg glæder mig til at drøfte idéer og muligheder med interesserede borgere, så vi sammen kan gøre fritids- og kulturlivet i kommunen endnu bedre,” siger Tine Vinther Clausen.  

Formanden kan lånes på biblioteket i Maribo den 5. marts 2018 fra kl. 15.30-16.30, og på biblioteket i Nakskov den 19. marts 2018 fra kl. 15.30-16.30.

Et lån har en varighed på 15 minutter, og skal bookes på forhånd på www.lolland.dk/udvalgsformand.

Hvis du ikke har adgang til internet, kan du kontakte Susan Møller Pedersen i Staben for Kultur, Fritid og Borgerservice på telefon 54 67 68 89.

Nøgleord

Kontakter

Susan Møller Pedersen
Kultur- og fritidskonsulent
Tlf. 21 17 50 99

Tine Vinther ClausenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

23 34 15 34

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Invitation til fyraftensmøde om udvikling af ambassadørkorps22.1.2019 06:00:00Pressemeddelelse

Lolland Kommune har i efteråret 2018 igangsat bosætningskampagnen ”Lolland Lever Livet” som led i byrådets ønske om at skabe øget fokus på bosætning. Kampagnen skal fortælle de gode historier om attraktive boliger, fantastisk natur og stærkt fællesskab på Lolland, men de bedste ambassadører er dog borgerne selv, og derfor inviterer Lolland Kommune til et fyraftensmøde om udviklingen af et ambassadørkorps.

Barnets tarv lægges til grund for tvangsadoptioner18.1.2019 12:00:00Pressemeddelelse

Børne- og socialministeren har 16. januar 2019 afgivet svar på folketingmedlems Karin Nødgaards §20-spørgsmål om tvangsadoptioner i Lolland Kommune med henvisning til en artikel på dr.dk den 19. december. Spørgsmålet kan give indtryk af, at tvangsadoptioner i Lolland Kommune sker ud fra økonomiske hensyn og ikke barnets tarv. Det er ikke korrekt, som Lolland Kommune også gjorde opmærksom på samme dag, som artiklen blev bragt på dr.dk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum