Lolland Kommune

Lån formanden for Fritids- og Kulturudvalget på biblioteket

Del

Sektoren for Kultur, Fritid og Borgerservice i Lolland Kommune vil udvikle dialogformerne for at sikre en god kontakt mellem borgerne og den politiske ledelse. Derfor kan du som noget nyt låne formanden for Fritids- og Kulturudvalget på biblioteket.

Borgerinddragelse har været et vigtigt element i arbejdet med den eksisterende kultur- og fritidspolitik, og formanden for Fritids- og Kulturudvalget Tine Vinther Clausen ønsker at fortsætte i samme spor.

”Det er i mødet mellem mennesker, at tingene sker. Derfor vil jeg gerne være tilgængelig og have direkte kontakt med borgerne. Og det kan jeg på biblioteket. Det er borgernes sted, og det er et uformelt, afslappet miljø,” fortæller Tine Vinther Clausen.

Sammen med en medarbejder i kommunen vil Tine Vinther Clausen foreløbig stå til rådighed den 5. og 19. marts 2018 for alle, der har gode idéer eller spørgsmål til fritids- og kulturområdet i kommunen. Samtalerne skal omhandle emner inden for Fritids- og Kulturudvalgets ansvarsområde, og de må ikke træde i stedet for egentlig sagsbehandling i kommunen.

”Jeg glæder mig til at drøfte idéer og muligheder med interesserede borgere, så vi sammen kan gøre fritids- og kulturlivet i kommunen endnu bedre,” siger Tine Vinther Clausen.  

Formanden kan lånes på biblioteket i Maribo den 5. marts 2018 fra kl. 15.30-16.30, og på biblioteket i Nakskov den 19. marts 2018 fra kl. 15.30-16.30.

Et lån har en varighed på 15 minutter, og skal bookes på forhånd på www.lolland.dk/udvalgsformand.

Hvis du ikke har adgang til internet, kan du kontakte Susan Møller Pedersen i Staben for Kultur, Fritid og Borgerservice på telefon 54 67 68 89.

Nøgleord

Kontakter

Susan Møller Pedersen
Kultur- og fritidskonsulent
Tlf. 21 17 50 99

Tine Vinther ClausenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

23 34 15 34

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Flere pædagoger til daginstitutioner i Lolland Kommune13.9.2018 06:10pressemeddelelse

Socialstyrelsen har tildelt Lolland Kommune 16,9 millioner kr. til arbejdet med den tidlige indsats i fem af kommunens daginstitutioner. Midlerne går til at ansætte flere pædagoger med henblik på at styrke børnenes trivsel og udvikling. Med de ekstra hænder bliver der flere og bedre muligheder for at arbejde med børnene i mindre grupper, og børnene vil opleve mere voksenkontakt og nærvær i dagligdagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum