Guldborgsund Kommune

KULTURPULJEMIDLER UDDELT

Del

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget besluttede på deres møde i dag at uddele tilskud fra Kulturpuljen til Foreningen StORDstrømmens forløb i skrivekunst.

Foreningen StORDstrømmen, der er en interessegruppe under Dansk Forfatterforening, vil afholde tre såkaldte masterclasses med hver sit tema i de kommuner, som foreningen dækker, heraf den ene i Guldborgsund. Foreningen ønsker både at inspirere og opmuntre deres medlemmer og andre interesserede – såvel de skrivende som dem, der endnu ikke har taget springet og fattet pennen.

”Vi vil gerne bakke op om StORDstrømmens skriveforløb. Det er ikke så ofte, at vi ser kurser i skrivekunst udbudt, og er glade for også at kunne støtte skrivekunsten, så vi sikrer et så varieret kulturudbud i Guldborgsund som muligt. Vores ambition er, at der skal være relevante og inspirerende tilbud til alle.” Det udtaler Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget.

Vi savner DIN gode idé

Både Kulturpuljen, Turismepuljen og Bosætningspuljen har stadig midler i budgetåret 2019, som kan søges til aktiviteter, der kan komme kommunens borgere eller turister til gode. Man kan læse mere om puljerne på kommunens hjemmeside: www.guldborgsund.dk/puljer. Her er der under hver puljebeskrivelse et link videre til Tilskuds- og Foreningsportalen, hvor der skal søges via et elektronisk ansøgningsskema.

Nøgleord

Kontakter

Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Martin Lohse på tlf. 25 18 18 13

Links

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum