Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet får ny hovedbestyrelse

Del

Kampvalget om 7 af de 14 pladser i Kost og Ernæringsforbundets hovedbestyrelse er nu afgjort

Kampvalget til regionsformandsposten i Region Syddanmark, elevrepræsentantsposten og de fem medlemsrepræsentantsposter i Kost og Ernæringsforbundets hovedbestyrelse er nu afgjort. Valget til hovedbestyrelsen sluttede 15. marts kl. 12, og den nye bestyrelse ser således ud:

  • Ghita Parry er genvalgt formand
  • Michael Allerup Nielsen er genvalgt som næstformand.
  • Jette Nielsen er genvalgt som regionsformand i Region Midtjylland.
  • Marian Aagaard er genvalgt som regionsformand i Region Nordjylland
  • Marianne Vilsbøll Jacobsen er genvalgt som regionsformand i Region Hovedstaden
  • Rikke Kristensen er genvalgt som regionsformand i Region Sjælland
  • Jytte Lybech er genvalgt som regionsformand i Region Syddanmark
  • Maiken Krøyer Nielsen er nyvalgt som studerenderepræsentant
  • Bethany Brown er nyvalgt som elevrepræsentant
  • Mette Brogaard Lohse er genvalgt som medlemsrepræsentant
  • Brian Glenn Pedersen er nyvalgt som medlemsrepræsentant
  • Mette Theil er nyvalgt som medlemsrepræsentant
  • Sofie Wendelboe er genvalgt som medlemsrepræsentant
  • Trine Klindt er genvalgt som medlemsrepræsentant
  • Thilda Gaardlykke er nyvalgt som regionsformand på Færøerne

Suppleanter for medlemsrepræsentanter:

  • 1. suppleant: Susanne Bahn Loges
  • 2. suppleant: Pernille Liisberg
  • 3. suppleant: Gunhild Libach Burup

Suppleant for elevrepræsentant

  • 1. suppleant: Natasja Laursen

Formand Ghita Parry glæder sig over, at demokratiet har talt, og der nu er sammensat en ny hovedbestyrelse:

- Det har været et godt valg med mange stærke kandidater, og jeg er stolt over, at så mange er klar til at knokle for forbundet, dets medlemmer og vores mærkesager, siger Ghita Parry og påpeger, at nu venter der en række arbejdsopgaver for den nye hovedbestyrelse:

- Opgaverne er mange, for vi er et fællesskab, der dækker bredt. Vi er først og fremmest et stærkt professionsfællesskabet, hvor vi gør hinanden gode ved at rumme og respektere de forskellige fagligheder og kompetencer. Ellers opnår vi ikke resultater, siger Ghita Parry.

Formanden, næstformanden, studerenderepræsentanten samt fem regionsformænd blev valgt uden modkandidater. Den nye hovedbestyrelse træder i kraft fra dags dato. Stemmeprocenten lyder på 19,7 procent.

Nøgleord

Kontakter

Information om Kost og Ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet
Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

4080 3657

Kost og Ernæringsforbundet er fagforening og interesseorganisation for ca. 8.500 ernæringsprofessionelle, fx ernæringsassistenter, økonomaer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, ledere, kliniske diætister og ernæringsteknologer. De kæmper hver dag for smagfuld og god ernæring og vejledning for hundredtusindvis af mennesker på hospitaler, plejehjem, kantiner, daginstitutioner og mange andre steder.

Følg pressemeddelelser fra Kost og Ernæringsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kost og Ernæringsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum