VIA University College

Kom til Åbent Hus på Campus Randers

Del

Tirsdag den 27. februar kl. 17.00-20.00 holder Campus Randers Åbent Hus, hvor du kan møde uddannelserne til lærer, pædagog, sygeplejerske og psykomotorisk terapeut.

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Som noget nyt kan du nu tage en del af din uddannelse til lærer på VIAs campus i Randers. Du kan læse mere på via.dk/lærer

Til Åbent Hus på Campus Randers tirsdag den 27. februar kan du møde nogle af de nuværende studerende og få en snak med dem om studielivet.

Søg ind i kvote 2 senest 15. marts
Der er også mulighed for at stille spørgsmål om adgangskrav og optagelse til uddannelsernes studievejledere. Du har desuden mulighed for at få en rundvisning på Campus Randers og se blandt andet undervisningslokaler og kantine.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 15. marts kl. 12.00 gennem kvote 2.


Fakta om Åbent Hus
Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 17.00-20.00
Sted: VIA University College
Jens Otto Krags Plads 3
8900 Randers C

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Nøgleord

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum