VIA University College

Kom til Åbent Hus på Campus Herning

Del

Tirsdag den 27. februar kl. 12.00-19.00 holder Campus Herning Åbent Hus, hvor du kan besøge en lang række designuddannelser og uddannelsen til materialeingeniør.

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Det kan du opleve
Du får mulighed for at stille spørgsmål til vejledere og tale med studerende og undervisere om fagindhold, undervisningsformer, studiemiljø og karrieremuligheder.

Åbent Hus er med andre ord din mulighed for at blive klogere på uddannelserne og komme tættere på et valg om, hvad der er den rette uddannelse for dig.

Campus Herning huser følgende uddannelser: Designteknolog, Design & Business, Tekstildesign, Håndværk & Formidling, Engineering in Materials Science & Product Design og Beklædningshåndværker.

Fakta om Åbent Hus

Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 12.00-19.00

Sted: VIA University College
Campus Herning, VIA Design
Birk Centerpark 5
7400 Herning

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Nøgleord

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum