VIA University College

Kom til Åbent Hus hos VIA i Nr. Nissum

Del

Tirsdag den 27. februar er der Åbent Hus på VIA Læreruddannelsen i Nr. Nissum.

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?
Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Tirsdag den 27. februar kl. 9-15 kan du møde studerende og studievejledere fra Læreruddannelsen i Nørre Nissum. Få svar på dine spørgsmål, og snak om muligheder og ønsker.
Der er også mulighed for at få en rundvisning, se faglokaler og andre faciliteter og få et godt indblik i, hvad det vil sige at læse til lærer.
Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 15. marts kl. 12.00 gennem kvote 2.

Fakta om Åbent Hus

Tid: Tirsdag den 27. februar kl. 9-15
Sted: VIA University College
Svinget 5, Nørre Nissum
7620 Lemvig

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Nøgleord

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

VIA-forsker bliver leder af nyt nationalt sprogcenter11.9.2018 14:34pressemeddelelse

Hanne Wacher Kjærgaard bliver leder for det nye Nationale Center for Fremmedsprog i Vestdanmark. Centeret er en del af regeringens højt prioriterede sprogstrategi for 2018-2022, som daværende uddannelses- og forskningsminister Søren Pind lancerede sidste år. Hanne Wacher Kjærgaard er ph.d. og kommer fra en stilling som lektor på professionshøjskolen VIA University College, hvor hun blandt andet har forsket i at forbedre engelskfaget i folkeskolen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum