Nrep A/S

Kom forbi og hør seneste nyt om udviklingen af Jernbanebyen

Del

Grundejerne bag Jernbanebyen inviterer til åbne ’Jernbanebydage’. Alle er velkomne til at deltage og blive klogere på den kommende byudvikling af området. De to arrangementer afholdes onsdag den 28. og torsdag den 29. september fra kl. 16 til 19 i – og omkring – Toldkammerbygningen på Vasbygade 10.

Jernbanebyen er den sidste store brik i byudviklingen i det sydlige og centrale København (illustration: Cobe)
Jernbanebyen er den sidste store brik i byudviklingen i det sydlige og centrale København (illustration: Cobe)

Det er grundejerne Freja Ejendomme, Baneby Konsortiet (NREP, Industriens Pension og Novo Holdings) og DSB Ejendomsudvikling, der inviterer alle interesserede inden for til en status på planerne for udviklingen af Jernbanebyen, som området ml. Vasbygade, Enghavevej, Ingerslevsgade og Dybbølsbro er blevet døbt.

Gæsterne kan se frem til at blive opdateret på planerne for området, møde grundejerne, deltage i workshops om bl.a. grønne parker og aktive byrum samt komme med på byvandring. Der vil også være mulighed for at deltage i forskellige sportsaktiviteter for både børn og voksne.

Jernbanebyen skal være en sund og blandet bydel, hvor fællesskaber, et aktivt liv og møder mellem mennesker understøttes, bl.a. gennem grønne gadeforløb, gå- og cykelgader og en blandet boligtypologi. Lige nu tegnes skitserne til en ny lokalplan, der skal danne ramme for udviklingen af Jernbanebyen. Det forventes, at der foreligger et lokalplansforslag i slutningen af året.

Jernbanebydagene er gratis at deltage i, men kræver billet fra www.billetto.dk

Program:

  • Se udstillingen om planerne for Jernbanebyen
  • Bliv budt Velkommen til Jernbanebyen! Præsentation af planerne og dialog med grundejerne, Kom kl. 16, kl. 17 eller kl. 18.
  • Deltag i workshops om 'Hele byens lokomotivskov – bydelens grønne områder' og 'Toldkammerbygningen – bydelens fremtidige samlingspunkt'
  • Tag på byvandring gennem Jernbanebyen
  • Prøv eller se på skate, parkour, e-sport, dans og udendørstræning

Jernbanebydagene afholdes i - og omkring - Toldkammerbygningen, Vasbygade 10, 2450 København SV. 

Jernbanebyen er den sidste store brik i byudviklingen i det sydlige og centrale København. Det 365.000 kvm store byudviklingsområde skal omdannes til en ny bydel, som får både to større parker og tre fodboldbaner. Med den gennemgående grønne karakter kommer alle med tilknytning til Jernbanebyen til at bo og arbejde med naturen helt tæt på i en i øvrigt delvist bilfri bydel.

Kontakter

Baneby Konsortiet: Anders Rosendahl, NREP: anro@nrep.com
Freja Ejendomme, Thomas Endelt Andersen: tea@frejaejendomme.dk
DSB Ejendomsudvikling, Morten Tjerrild, mtj@dsb.dk

Billeder

Jernbanebyen er den sidste store brik i byudviklingen i det sydlige og centrale København (illustration: Cobe)
Jernbanebyen er den sidste store brik i byudviklingen i det sydlige og centrale København (illustration: Cobe)
Download
Jernbanebydagene afholdes i Toldkammerbygningen, Vasbygade 10, 2450 København SV
Jernbanebydagene afholdes i Toldkammerbygningen, Vasbygade 10, 2450 København SV
Download

Information om Nrep A/S

Nrep A/S
Nrep A/S
Southamptongade 4
2150 Nordhavn

+45 3948 4900https://nrep.com/

NREP A/S er en ejendomsvirksomhed med base i København som udvikler, administrerer og innoverer for at forbedre det byggede miljø til fordel for alle stakeholdere. NREP har en langsigtet tilgang til værdiskabelse på tværs af sine primære segmenter: Bolig, logistik, plejehjem, kontor, urban klimateknologi og ejendomskredit. Virksomheden har flere end 550 ansatte, og en ejendomsportefølje på mere end 5,8 mio. kvadratmeter. Aktiver under forvaltning overstiger DKK 130 mia. med investeringer i Danmark, Finland, Sverige, Norge, Tyskland og Polen. NREP foretager i gennemsnit mere end en investering om ugen og er en anerkendt pioner inden for bæredygtighed, kundefokus og brug af ny teknologi. Se mere på www.nrep.com

Følg pressemeddelelser fra Nrep A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nrep A/S

Rejsegilde på UN17 Village fejrer de håndværkere, der sikrer et stort fremskridt for bæredygtigt byggeri2.9.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Byggeriet af UN17 Village i Ørestad skrider hastigt frem. I går blev der ’lagt låg på’, som man siger blandt fagfolk. Dermed står råhuset til den første af i alt fem bygninger færdigt. Dagen blev markeret med taler og pølsevogn for at fejre de håndværkere, som virkeliggør visionen om at inkorporere alle 17 verdensmål i én helhedsløsning.

NREP runder 100 mia. kr. i aktiver og gearer organisationen til fortsat vækst23.6.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Årsregnskab 2021: NREP opnåede sin hidtil højeste omsætning og leverede endnu et stærkt resultat. De første investeringer i polske ejendomme blev gennemført, ligesom urban klimateknologi og kredit blev tilføjet som nye investeringsområder. Nye medarbejdere skal bidrage til vækst, internationalisering, og der afsøges flere investeringsområder. NREP sluttede året med 104 mia. kr. (53 mia. kr.) under administration (AuM).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum