3F

Kæmpe bifald til 3F’s formand Henning Overgaard

Del

3F’s kongres i Aalborg genvalgte tirsdag forbundsformand Henning Overgaard under stort bifald. Lene Krabbe Dahl er ny forbundssekretær. Kenneth Hove er ny hovedkasserer.

Der var stående ovationer fra de cirka 700 delegerede på 3F’s kongres i Aalborg, da forbundsformand Henning Overgaard tirsdag eftermiddag blev genvalgt uden modkandidat.

Den 50-årige tidligere lager- og transportarbejder fra Esbjerg har været forbundssekretær i 3F fra 2016, og siden april i år været formand for de godt 261.000 medlemmer i Danmarks største og stærkeste fagforening.

Det var en tydelig rørt formand, der takkede for valget tirsdag eftermiddag.

- Kammerater, 1000 tak for jeres tillid endnu engang. En fremtid du kan leve i, kræver, at vi har et stærkt 3F og kræver, at vi kan tage de svære diskussioner om, hvordan vi kommer i mål med organisering og overenskomster, hvordan vi sikrer et mere retfærdigt og lige samfund, og hvordan vi udbygger vores 3F til endnu stærkere fællesskab med plads til uenighed Husk det nu; 3F er fællesskab, fællesskab, fællesskab, sagde Henning Overgaard til de mange delegerede.

Tina Christensen blev genvalgt som næstformand, og Søren Heisel blev genvalgt som forbundssekretær. Begge blev valgt uden modkandidater og under stort bifald fra salen.

3F har to forbundssekretærer. Den ene post var ledig efter Henning Overgaards valg som forbundsformand, og her var der tre kandidater til posten. Det var 35-årige Peter Bøgh Kjærulff fra Hillerød, 59-årige Lene Krabbe Dahl fra Aalborg og 52-årige Per Chrone Jespersen fra Nyborg.

Kongressen valgte Lene Krabbe Dahl, som var tydeligt rørt efter valget.

”1000 1000 tak, kammerater, hold op hvor er jeg stolt. Jeg står for sammenhold og fællesskab, og det glæder jeg mig meget til at arbejde med i de kommende år,” sagde Lene Krabbe Dahl.

Endelig skulle kongressen vælge mellem to kandidater til posten som hovedkasserer, da den tidligere hovedkasserer Ulla Sørensen havde valgt at gå pension. De to kandidater var 49-årige Kenneth Hove fra Lemvig og 46-årige Jesper Palmelund fra BJMF i København, og kongressen valgte Kenneth Hove som hovedkasserer for de næste tre år.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum