Xee

Jesper Simo bliver midlertidig Premier League-vært på Xee

Del

Signe Vadgaad venter barn til oktober, og mens hun er på barsel, overtager Jesper Simo værtstjansen på Xee’s Premier League-dækning

Foto: Peter Kristensen
Foto: Peter Kristensen

Signe Vadgaard har været vært på Xee’s Premier Leguae-dækning siden august 2019, men da hun inden længe skal på barsel med sit første barn, tager Jesper Simo over på Premier League-dækningen for en stund.

”Det er som om, jeg efterlader et barn for at byde et nyt velkomment, så på den baggrund er jeg ovenud lykkelig for, at mit – og vores alles elskede Premier League – er i super kompetente hænder hos Jesper Simo, mens jeg er på barsel,” siger Signe Vadgaard.

Jesper Simo har mange års erfaring som både vært og kommentator og glæder sig til at dække Premier League endnu tættere, når den nye sæson går i gang.

”År efter år giver Premier League os nogle fantastiske oplevelser med de største kampe samt de vildeste dramaer, og 20/21-sæsonen bliver ikke anderledes. Det bliver så spændende at se, om et uhyggeligt stærkt Liverpool-hold vil blive udfordret. Kan Pep Guardiola føre Manchester City tilbage til den absolutte top? Vil Solskjær formå at forløse tidligere så dominerende Manchester United? Og hvor langt er Mourinho, Arteta og Lampard med London-projekter i Tottenham, Arsenal og Chelsea. Jeg glæder mig helt vildt til, weekend efter weekend, at give seerne hos Xee en forrygende dækning af verdens fedeste liga," siger Jesper Simo.

Billeder

Foto: Peter Kristensen
Foto: Peter Kristensen
Download
Foto: Peter Kristensen
Foto: Peter Kristensen
Download

Information om Xee

Xee
Xee
Teglholmsgade 1
0900 København C

Xee er en dansk underholdningskanal. Her finder du et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Xee er et samarbejde mellem YouSee og Fox Networks Group, og kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Udover at være en tv-kanal, kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. Kanalen kan ses af alle med YouSee Tv.

Læs mere om Xee

Følg pressemeddelelser fra Xee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xee

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum