Fortinet

It-sikkerhedsgigant sætter etik, diversitet og CO2-neutralitet i fokus

Del

Fortinet forpligter sig til at træne én million nye it-eksperter og blive CO2-neutral i 2030, viser ny bæredygtighedsrapport. Rapporten viser store fremskridt inden for diversitet og reduktion af produktenergiforbrug.

Billede: Stephan Müller
Billede: Stephan Müller

København, den 16. august 2022 – Fortinet, der er en af verdens største it-sikkerhedsfirmaer, har udgivet sin 2021 bæredygtighedsrapport, som viser, hvordan Fortinet vil skabe den mest bæredygtige form for it-beskyttelse. Fortinet har desuden forpligtet sig til at uddanne en million nye it-sikkerhedsekseperter på verdensplan inden for de næste fem år.

Ét af fokuspunkterne er at reducere sit produkt- og produktions CO2-aftryk yderligere gennem flere investeringer i cirkulærer værdikæder og vedvarende energi. Som eksempel er Fortinet lykkedes med at reducere energiforbruget af sine FortiGate F-serie produkter med 61 pct. i gennemsnit. Hertil kommer, at Fortinet tilslutter sig Science Based Target Initiative (SBTi) og vil leve op til Scope 1 og Scope 2, for at blive CO2-neutrale inden 2030.

Fortinet arbejder proaktivt for at skabe en diversificeret og inkluderende arbejdsplads.

Som en del af virksomhedens løbende arbejde, med at få flere kvinder ind i branchen, har Fortinet i 2021 set en stigning på 71,6 % kvindelige ansættelser ift. 2020. Ligesom i maj 2022 har Fortinet lanceret en menneskeretspolitik med fokus på produktanvendelse og etik for hele sin værdikæde på et globalt plan.

Den nye bæredygtighedsrapport tilslutter sig Global Reporting Initiative (GRI) Standards, Sustainability Accountability Standards Board (SASB) Standards og FNs SDG’er.

Anette Vainer, der er landechef for Fortinet Danmak siger:

”I takt med at teknologi stadig fylder mere af virksomheders hverdag, så betyder det også at CO2-aftrykket af IT stiger. Som en af verdens største aktører inden for IT-sikkerhed, så har vi selvfølgelig et ansvar for os selv, vores kunder og for samfundet. Vi skal blive ved med at udvikle smartere og brugervenlige, effektive løsninger og ikke mindst arbejde mod et mere balanceret IT-miljø, hvor der er plads til alle – uanset køn og kulturel baggrund.”

Hent hele rapporten her: 2021 Fortinet Sustainability Report

Nøgleord

Kontakter

Line Jensen, Grey Public på vegne af Fortinet Danmark, +45 2873 9789 eller line.jensen@grey.com

Billeder

Billede: Stephan Müller
Billede: Stephan Müller
Download

Information om Fortinet

FortinetFortinet (NASDAQ: FTNT) skaber en digital verden, hvor de skaber tryghed igennem deres mission, om at beskytte folk, enheder og data overalt. Det er derfor, at verdens største virksomheder, tjenesteudbydere og statslige organisationer har valgt Fortinet til at trygt sætte skub i deres digitale udvikling. Fortinets Security Fabric platform giver en bred, integreret og automatiseret beskyttelse på tværs af hele den digitale angrebsoverflade, ved at sikre kritiske enheder, data, applikationer og forbindelser fra datacenteret til skyen, og til dit hjemmekontor. Fortinet rangerer nummer et blandt de fleste sikkerhedsapparater der sendes over hele verden, og mere end 565.000 kunder stoler på, at Fortinet beskytter deres virksomhed. Fortinets NSE Trænings Institut, som er et initiativ fra Fortinets Training Advanced Agenda (TAA), er en af de største og bredeste træningsprogrammer i industrien, målrettet mod at gøre cybertræning og nye karrieremuligheder tilgængelig for alle. Læs mere om det på https://www.fortinet.comFortinets blog, eller FortiGuard Labs.

Følg pressemeddelelser fra Fortinet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fortinet

Sommeren betyder flere paraplydrinks og flere phishing-angreb. Forbered dig.27.6.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Skygge, solhat, solcreme…. og et skærpet fokus på phishing-angreb. Sådan kommer danskerne bedst gennem sommeren, ifølge IT-sikkerhedsekspert, Christian Rutrecht, der til dagligt arbejder med forebyggelse af IT-kriminalitet. Det er nemlig ikke kun danskerne, der elsker de varme sommermåneder, men også de IT-kriminelle, som står klar til at udnytte danskernes ferieplaner og manglende skepsis. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis man er opmærksom og bruger sin sunde fornuft.